[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
樓主你點解決洗衫問題?
book左啲酒店未必有得洗 唔知點算

我平時唔出汗,手洗襪同內衣褲就得
過到荷蘭住hostel應該會keep住一個星期洗一次衫
住緊挪威bergen 係咪就回港喇???

我都想快啲返香港做大爺
五月廿二喺瑞士飛,廿四先到香港
樓主你點解決洗衫問題?

有無經驗歐洲街邊有無洗衣鋪
London入境會問你啲咩?
絲打宜家0係邊
樓主你點解決洗衫問題?

有但唔會用
洗都要等1粒鐘 仲要乾衣機30min - 1粒鐘
我都係手洗放到成個酒店 / hostel都係
係有幾站日日落雨 先用乾衣機only
追post追到去巴黎,呢part咁少野睇既
絲打瑞士會stay 幾多日同去邊玩?
我德國去瑞士唔搭咩好
我德國去瑞士唔搭咩好
留名睇瑞士
我德國去瑞士唔搭咩好

睇你係德國邊度, 近邊境搭火車, 唔係的話去慕尼黑搭飛機, 價錢差唔多, 平的話可以搭巴士, 由慕尼黑到蘇黎世/Luzern
我德國去瑞士唔搭咩好

睇你係德國邊度, 近邊境搭火車, 唔係的話去慕尼黑搭飛機, 價錢差唔多, 平的話可以搭巴士, 由慕尼黑到蘇黎世/Luzern

正正就係慕尼黑去Grindelwald
巴士嘅話應唔應該stay 1晚蘇黎世
我德國去瑞士唔搭咩好

正正就係慕尼黑去Grindelwald
巴士嘅話應唔應該stay 1晚蘇黎世

Zurich 無野睇
樓主你點解決洗衫問題?

有但唔會用

手洗咪好煩
上咗機啦,照舊online check in咗
一個60L背囊加20'篋,佢自己比我一件寄艙行李
即係話我今晚瞓巴黎CDG淨係看住背囊就得
我兩個frd已經去咗荷蘭啦,我就慳返晚住宿瞓機場
我都自覺喺土耳其懶咗,依家打返依幾日嘅遊記
落咗機settle好包保你哋有得睇
巴黎時間九點九到,但delay咗,最晏十點半我諗應該up到
敬請期待
多謝大家嘅體諒
比住一張你哋睇先

分隔咗伊斯坦堡嘅海峽

因為佢,我對伊斯坦堡有咗不一樣嘅感覺
樓主你點解決洗衫問題?

有但唔會用

手洗咪好煩

學古代人沖涼個時踏下咋
我先唔得閒用手卒
我打晒依十一日做過啲咩啦終於都
但我真係攰到仆晒街
容許我聽晚喺荷蘭先update嗎
就起飛啦,如果有精神一定執相
今晚有遊記(日記形式)加相大放送
由一開始追你呢個post,希望有一日我都有勇氣遊歐
由一開始追你呢個post,希望有一日我都有勇氣遊歐

一定有嫁,只要你肯踏出第一步!
樓主你點解決洗衫問題?

個個地方都有見過,再唔係入hostel基本上都會有
London入境會問你啲咩?

嚟英國做咩?點解要揀英國?職業?
絲打宜家0係邊

今朝到咗阿姆斯特丹啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞