[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
唔識煮野食,去歐洲係咪洗費一定好貴 睇嚟要3餐咬麵包
london 無啦啦整單咁嘅野 淆淆哋
利申係挪威住左一排見到呢d物價真係喊QAQ 連倫敦都覺得簡直超平

4月去
預8000全包 book左既機票交通住好似已經一半

hi
你去梗exchange啊?!

好似認得你
係呀過左黎兩個月lu

我都想去exchange你係邊exchange梗

我係挪威啊
唔識煮野食,去歐洲係咪洗費一定好貴 睇嚟要3餐咬麵包

好彩我自帶煮飯技能

小心啲啦如果真係過嚟!
尋日整咗egg benedict,剩咗啲嘢,啱啱整埋佢

小心啲啦如果真係過嚟!

Easter去

小心啲啦如果真係過嚟!

Easter去

easter我喺希臘

小心啲啦如果真係過嚟!

Easter去

easter我喺希臘

希臘應該6月先去
6月應該去d陽光海灘地方

小心啲啦如果真係過嚟!

Easter去

easter我喺希臘

希臘應該6月先去
6月應該去d陽光海灘地方

六月我自己一個去塞班島
係咪真?我喺賽班有工作,經常過去,如果係可以碰下見

認真喎,我見有平機票就買咗
諗住過去影下相,如果你okay可以見啊
點解咁多時間同錢去旅行
仆街,塞車,好驚趕唔到飛機
點解咁多時間同錢去旅行

瘋狂做part time
架巴士遲咗個半鐘先到,我1050機,依家搭緊gatwick express,希望趕到
免費寄行李,寄咗個細篋
巴塞見

認真喎,我見有平機票就買咗
諗住過去影下相,如果你okay可以見啊

tg Undeath_T
等緊5月飛西葡 睇住你d相止渴
企到變化石,我都係漏咗對拖鞋啫
絲打plan左希臘未?
我5月深夜1點去到雅典 但我上網睇交通個個網都講唔同既野
我依家唔知係唔係機場訓一晚好 自己一個去深夜出市區有點驚 求意見
絲打plan左希臘未?
我5月深夜1點去到雅典 但我上網睇交通個個網都講唔同既野
我依家唔知係唔係機場訓一晚好 自己一個去深夜出市區有點驚 求意見

你男定女?我覺得如果你係巴就喺機場過一晚夜,絲就喺附近搵間inn啦
等緊5月飛西葡 睇住你d相止渴

我都好想去葡萄牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞