[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
世界級

剛剛見到樓主 好索

唔怪之得feel到有人眼甘甘望住我
留名做參考
睇戲先
利申係挪威住左一排見到呢d物價真係喊QAQ 連倫敦都覺得簡直超平
世界級

呢個好似好好好好味!係邊到食架?有無名
利申係挪威住左一排見到呢d物價真係喊QAQ 連倫敦都覺得簡直超平

4月去
預8000全包 book左既機票交通住好似已經一半

我遲下去挪威應該住私補個學生嘅屋企
見到過期粟米片真心笑鳥

推po
留名 六月去london
世界級

喺plymouth食嫁!叫Mr.pretzels
世界級

喺plymouth食嫁!叫Mr.pretzels
見到過期粟米片真心笑鳥

推po

有舊蛋糕過咗年半,照食
£4一隻雞

我遲下去挪威應該住私補個學生嘅屋企

記得去Rema1000同kiwi買食物 唔好去MENY Meny特別貴
bunnpris只有肉平,其他就會貴(認真

4月去
預8000全包 book左既機票交通住好似已經一半

挪威真係好貴不過大部分都係自然景點唔洗錢
早抖
我28/4至1/5都會喺ams

我都唸住去ams喎呢個period

一齊玩囉

Gogogo

add我tg啦如果係真就
mrsryosuke

考完試先add先
留名
想搭單問下小弟諗住六月去巴塞,巴黎,荷蘭,德國(有邊到好玩?) 去兩個定三個星期好?,玩唔玩得晒咁多地方,同埋每個地方逗留大約幾多日好同budget 預幾多好,窮學生

要睇下你本身chur唔chur得,我今次有frd一齊去,唔想太chur
我個人認為若果有三個禮拜,我會咁排:
巴塞3-4日
巴黎3-4日
荷蘭2-3日
德國可以留兩個禮拜,德國好多地方都值得去,我會留最耐喺德國
影相發燒友,去一個地方純粹睇嗰到啲建築靚唔靚
budget要睇自己,我諗三百港紙一日走唔甩

德國如果淨係去柏林(因為較近) 留四日好唔好
munich 幾正但好似太遠唔係好夠時間
同埋我諗住唔去巴塞,改做比利時去3-4日
btw 長徙機坐廉航會唔會好辛苦
想搭單問下小弟諗住六月去巴塞,巴黎,荷蘭,德國(有邊到好玩?) 去兩個定三個星期好?,玩唔玩得晒咁多地方,同埋每個地方逗留大約幾多日好同budget 預幾多好,窮學生

要睇下你本身chur唔chur得,我今次有frd一齊去,唔想太chur
我個人認為若果有三個禮拜,我會咁排:
巴塞3-4日
巴黎3-4日
荷蘭2-3日
德國可以留兩個禮拜,德國好多地方都值得去,我會留最耐喺德國
影相發燒友,去一個地方純粹睇嗰到啲建築靚唔靚
budget要睇自己,我諗三百港紙一日走唔甩

德國如果淨係去柏林(因為較近) 留四日好唔好
munich 幾正但好似太遠唔係好夠時間
同埋我諗住唔去巴塞,改做比利時去3-4日
btw 長徙機坐廉航會唔會好辛苦

長途機廉極都有限嫁喎
不如改為留意下有無discount仲好
我見俄航成日有discount,一個月open jaw都係二千頭
我有frd上年去德國玩一個月話慕尼黑必去(我本身都唔去,後尾先加埋入去,同埋新天鵝堡喺附近
比利時反而唔洗留咁多日?我諗,可能兩三日都okay
點可以兩萬五玩咁耐
Plan左六月頭玩廿日 都有瑞士 都係預兩萬五

試下先知嘅好多嘢
留名睇應該乞硬食
留名

我早幾日睇完你套戲
我28/4至1/5都會喺ams

我都唸住去ams喎呢個period

一齊玩囉

Gogogo

add我tg啦如果係真就
mrsryosuke

考完試先add先

過嚟修煉做廚房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞