[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
留名
如果係英國夜晚自己煮大約幾錢到

睇下你食咩食幾多,自己買塊牛扒煎二三十蚊

幾抵咁

£4.99三大塊

好巨型

係幾大塊

平過香港
又同韓妹出去
瑞士真係好貴,個陣只係去左GRINDLEWALD已經用唔少錢
去SUPERMARKET買野食都貴到仆街,我屌
留名
如果係英國夜晚自己煮大約幾錢到

睇下你食咩食幾多,自己買塊牛扒煎二三十蚊

幾抵咁

£4.99三大塊

好巨型

係幾大塊

平過香港

香港邊買到
瑞士真係好貴,個陣只係去左GRINDLEWALD已經用唔少錢

諗住叫土耳其john我嗰兩個女仔托一箱一丁過嚟

諗住叫土耳其john我嗰兩個女仔托一箱一丁過嚟

整餐旦面
巴塞記住去聖山
同埋唔去 Granada Ronda Sevilla ?精華喔
由其Ronda
巴塞記住去聖山
同埋唔去 Granada Ronda Sevilla ?精華喔
由其Ronda

等我個frd聽日嚟到再諗
週末好多博物館free,星期六日要搏殺
班女醒啦終於
條仔仲喺到
班女醒啦終於
條仔仲喺到

遇到呢啲真係 冇諗其他人既
之前我住hostel又係 一男一女同一格夜晚山埋簾係到淫笑
你有無帶note book?
我唔想帶但去20幾日實影爆哂memory

有啊
帶埋hard disk,仲有六七張16gb sdcard
我知好似好多餘咁,但我一日真係影到三四百張相
本身諗住每日都back up啲相
但最後嫌煩,依家喺巴塞夜晚唔出街應該得閒搞
班女醒啦終於
條仔仲喺到

遇到呢啲真係 冇諗其他人既
之前我住hostel又係 一男一女同一格夜晚山埋簾係到淫笑

見到你個名我都想咁問佢
如果住mix dorm你咁係無問題嘅
但你住嘅係female dorm,我覺得要守返規矩囉
落雨嘅park guell
屌,啲路係硬少少嘅泥
依到又要比錢嗰到又要比錢
我同韓妹決定喺出面𥄫下就算
(一開始幾撚驚佢咩比入,大佬我無錢嫁)
我有160歐用到四月一見到男朋友

喺Vallcarca站有個出口寫住Park Guell
上到地面直行,左手邊會見到條奪命斜

沿途嘅風景

入面無嘢睇又落雨,我電話一張相都無影就走咗
晏啲我個frd喺巴黎飛過嚟搵我
今日會去picasso museum
夜晚返到hostel會up相

得閒嘅話就比個like我啦
https://facebook.com/wolfgirltraveljourney/
睇左樓主fb page
哥哥好靚仔 搞到我扯左
食早餐先,盒奶€0.73

係藍天啊
睇左樓主fb page
哥哥好靚仔 搞到我扯左

妖又係你個妖孽
留名
利伸:英國 exchange, 現時人在 Koln
你帶左幾多野?

有啊
帶埋hard disk,仲有六七張16gb sdcard
我知好似好多餘咁,但我一日真係影到三四百張相
本身諗住每日都back up啲相
但最後嫌煩,依家喺巴塞夜晚唔出街應該得閒搞

咁部notebook你幾時會袋係身
搬酒店/hostel果日?
Btw,英國影細路仔好似係犯法🙈

emoji
我會小心啲

點解嘅我好鍾意去旅行影細路
留名
打算去土耳其邊度?
我8月尾都會去,打算 Istanbul,goreme,selcuk
一個絲打去土耳其要小心,好似好多土耳奇男人鍾意撩亞洲女仔
追夢的小孩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞