[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
絲打plan左希臘未?
我5月深夜1點去到雅典 但我上網睇交通個個網都講唔同既野
我依家唔知係唔係機場訓一晚好 自己一個去深夜出市區有點驚 求意見

你男定女?我覺得如果你係巴就喺機場過一晚夜,絲就喺附近搵間inn啦

窮學生絲 未試過自己去旅行 依家有出發前恐懼症
好似每轉一個地方都會漏左啲野咁
小心啲喇絲打
絲打plan左希臘未?
我5月深夜1點去到雅典 但我上網睇交通個個網都講唔同既野
我依家唔知係唔係機場訓一晚好 自己一個去深夜出市區有點驚 求意見

你男定女?我覺得如果你係巴就喺機場過一晚夜,絲就喺附近搵間inn啦

窮學生絲 未試過自己去旅行 依家有出發前恐懼症

小心啲啊,我依家一條友喺巴塞都淆淆地
好似每轉一個地方都會漏左啲野咁
小心啲喇絲打

佢哋話搵唔到,我留咗email,希望係我記錯無擺出嚟
到hostel啦
LM
LM

見到你個名先醒起我無去月台
有得鎖,我feel到安全啊

係簾啊,我恨咗好耐嘅簾

觀景

執嘢先
真係唔見咗水樽同拖鞋⋯⋯

損失物:
洗臉毛巾
保暖樽
拖鞋

我住St. Christoper Hostel, 七晚千六七蚊
喺topshop隔離,搭A2嗰架機場巴第三個站落車直行就到
個籠好大,我擺到個60L背囊同20'篋
一間房好似有十四張床,我未行去後面睇,但啲位置都好闊,係我見過最人道嘅hostel

有得鎖,我feel到安全啊

係簾啊,我恨咗好耐嘅簾

觀景

執嘢先

之前有人問過我總共用咗幾錢機票酒店,我今晚計下
一個人去歐遊唔怕咩?仲要女仔自己一個
留名
如果係英國夜晚自己煮大約幾錢到

睇下你食咩食幾多,自己買塊牛扒煎二三十蚊

幾抵咁

£4.99三大塊

好巨型
好想買

好平好想去outlet瘋狂買野

btw點解你要帶d過期野去食既

因為我平時喺香港一味買,過晒期又未食晒,唯有帶去旅行食
嚟緊喺巴塞嗰幾日無早餐,我啲粟米片應該大派用場

希望你可以快d食晒佢地
利申係挪威住左一排見到呢d物價真係喊QAQ 連倫敦都覺得簡直超平

4月去
預8000全包 book左既機票交通住好似已經一半

hi
你去梗exchange啊?!

好似認得你
係呀過左黎兩個月lu

我都想去exchange你係邊exchange梗

我係挪威啊

我都想下年去北歐

損失物:
洗臉毛巾
保暖樽
拖鞋

你小心d啦

損失物:
洗臉毛巾
保暖樽
拖鞋

68日入面 究竟最終有幾多樣唔見呢..
失物競猜
遲下去英法 有d淆
絲打你要小心呀

損失物:
洗臉毛巾
保暖樽
拖鞋

你意思係寄行李唔見左?

Preview
帶咁十個書包會唔會好煩 又要寄倉
帶咁個書包會唔會好煩 又要寄倉

損失物:
洗臉毛巾
保暖樽
拖鞋

你意思係寄行李唔見左?

我zip喺背囊左邊個水樽位,一落機已經發現唔見過,但佢話睇過無,我都無辦法
遲下去英法 有d淆
絲打你要小心呀

法國我有男朋友陪,應該okay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞