[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
留個名先 勇呀帶咁少錢出發
佛羅倫斯好撚熱啊屌
去緊羅馬
今晚一定up相
留個名先 勇呀帶咁少錢出發

啲cash已經用得七七八八
多謝晒咁多位正皮嘅巴絲

重申多啲,我喺意大利基本上係一日一城市
06/04 米蘭
07/04 威尼斯
08/04 佛羅倫斯
09-10/04 羅馬

11/04 12:15飛Santorini

再下個comment就post相
全部獅子頭上面都會有隻咕咕

百花大教堂門口

隻揪隻

唔好bam david(好似係)

老橋

烈日當空,排咗一個鐘,再行414級樓梯

我就係為咗依個境去佛羅倫斯嫁啦

佢係個女仔嘅細佬,都好得意
威尼斯

好似我以前隻狗

第二朝七點起身行匀咗成個威尼斯咁濟

勁靚仔

佢好驚人

意大利gelato係平啲喎

好正,畫得好快

蘇格蘭裙

€1.5一舊,食完⋯⋯好虛無

落錯船去咗玻璃島,本身想去彩虹島

食完把聲man過哥哥
羅馬你都1日
我3日都覺得趕
Hi sis
手繩黨可以點搞?就咁剪咗佢得唔得?
Hi sis

離遠見到就插定手落袋
真係比佢捉手就大聲話no 就多數都會閃
如果真係比佢捉住扎埋
我建議你 比完錢佢返香港算 反應咁慢剪左我驚你仲多麻煩
Hi sis

你拎把較剪出唻我諗佢地會即刻嚇走
同埋你唔拎手指俾佢咪唔會俾人綁囉
gelato
瑞士留十日會好想死 啲野又貴又唔好食 加上無咩玩
Hi sis

你拎把較剪出唻我諗佢地會即刻嚇走
同埋你唔拎手指俾佢咪唔會俾人綁囉

都啱 但係佢哋好仆街 一湧埋黎就綁咗咁(聽人講) 仲有行李黨 4,5個黑鬼圍尻住你屈50歐 係歐洲係咪唔應該fight back?
Hi sis

離遠見到就插定手落袋
如果真係比佢捉住扎埋

我唔想好似條YouTube細J咁 nonono I have no money咁on99
羅馬你都1日
我3日都覺得趕

我叫做三日兩夜
Hi sis

黑面
我憑住黑面依個自帶五星技能避過咗目前所有障礙
再唔係就講韓文(影衰韓國人
I 英嫁li sh no
gelato

個staff*不*好大球比我,個筒都爛埋
瑞士留十日會好想死 啲野又貴又唔好食 加上無咩玩

我有四日去行山,三日探frd(實質痴餐
三日喺蘇黎世鳩fing
架巴士等咗40分鐘一架車都無
我屌你老母
已到梵蒂岡,排緊隊入博物館,目測有千幾人
姿勢我比十分

姿勢我比十分

韓國定強國
Hi sis

離遠見到就插定手落袋
如果真係比佢捉住扎埋

我唔想好似條YouTube細J咁 nonono I have no money咁on99

我個陣俾個黑鬼捉住個隻手臂
手板仲係袋入面
我就係咁同佢講come on, find someone else, let me go 佢就係咁估我咩國人
最後我走左 佢估我係美國人
已到梵蒂岡,排緊隊入博物館,目測有千幾人

做咩唔上網book定比多2歐直入
我個時roomate無book10點去等到11點, 另1個12點去3點先入到

btw博物館我行左6個鐘(連食野)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞