[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
我而家係米蘭 教宗黎參觀封晒路
羅馬好似有野慶祝都封晒路
絲打plan左希臘未?
我5月深夜1點去到雅典 但我上網睇交通個個網都講唔同既野
我依家唔知係唔係機場訓一晚好 自己一個去深夜出市區有點驚 求意見

你男定女?我覺得如果你係巴就喺機場過一晚夜,絲就喺附近搵間inn啦

窮學生絲 未試過自己去旅行 依家有出發前恐懼症

我岩岩玩完雅典 可以pm我 data有限唔up圖証明了 雅典有d區我男都覺得危險
死開啦韓狗

留名
死開啦韓狗

絲打搭咩機去london
一月去過casa batllo真係幾特別
全屋都係海洋tone (佢真係用水族館做主題
不過23.5歐有點兒貴
聖家堂入面超靚 但出面影其實普通
巴賽海邊幾舒服 但d餐廳又貴服務又西
同個chur chur地嘅frd一齊,晏啲覆你哋
留名
利伸:英國 exchange, 現時人在 Koln

我五月都會去Koln
你帶左幾多野?

香港去英國:29'&20' suitcase 60L backpack
英國嚟巴塞:20' suitcase, 60L backpack
你有無帶note book?
我唔想帶但去20幾日實影爆哂memory

有啊
帶埋hard disk,仲有六七張16gb sdcard
我知好似好多餘咁,但我一日真係影到三四百張相
本身諗住每日都back up啲相
但最後嫌煩,依家喺巴塞夜晚唔出街應該得閒搞

咁部notebook你幾時會袋係身
搬酒店/hostel果日?

係啊
我每晚用嚟打日記、搵下有咩地方去咁
咁重點會帶出街
Btw,英國影細路仔好似係犯法🙈

emoji
我會小心啲

點解嘅我好鍾意去旅行影細路

我都係
今日先影完
留名
打算去土耳其邊度?
我8月尾都會去,打算 Istanbul,goreme,selcuk
一個絲打去土耳其要小心,好似好多土耳奇男人鍾意撩亞洲女仔

出名嘅景點去晒,棉堡,番紅花城,goreme⋯⋯
我哋三個女仔,應該我最有攻擊性,okay嘅我諗
我而家係米蘭 教宗黎參觀封晒路
羅馬好似有野慶祝都封晒路

四月六先過去
絲打plan左希臘未?
我5月深夜1點去到雅典 但我上網睇交通個個網都講唔同既野
我依家唔知係唔係機場訓一晚好 自己一個去深夜出市區有點驚 求意見

你男定女?我覺得如果你係巴就喺機場過一晚夜,絲就喺附近搵間inn啦

窮學生絲 未試過自己去旅行 依家有出發前恐懼症

我岩岩玩完雅典 可以pm我 data有限唔up圖証明了 雅典有d區我男都覺得危險

有咩咁危險可唔可以講下
留名

多謝
死開啦韓狗

搭俄羅斯航空啊
一月去過casa batllo真係幾特別
全屋都係海洋tone (佢真係用水族館做主題
不過23.5歐有點兒貴
聖家堂入面超靚 但出面影其實普通
巴賽海邊幾舒服 但d餐廳又貴服務又西

啱啱買咗飛聽日十一點三去casa batlló
其實我真係諗住窮遊,但嚟到無理由唔去
我星期二打後個frd返巴黎我應該會去海邊同聖山
Sagrata famailla星期一去

太攰啦,聽朝要早起身,容我瞓覺先
死開啦韓狗

搭俄羅斯航空啊

有無話點解揀依間嘅 性價比高
留名
鬼 妹 我 屌 撚 晒 你 哋 老 母
0643全房人因為你哋發撚咗癲狂笑所以醒晒

人無恥則無敵
我完全感受到了
死開啦韓狗

搭俄羅斯航空啊

咁啱facebook見到,算係求其揀
留名

死開啦韓狗

搭俄羅斯航空啊

見你去london機票都幾平下
死開啦韓狗

搭俄羅斯航空啊

見你去london機票都幾平下

我係四千二飛倫敦,瑞士返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞