[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
帶咁個書包會唔會好煩 又要寄倉

唔會,其實我無寄過倉
睇你頂到幾多kg
真係唔見咗水樽同拖鞋⋯⋯

損失物:
洗臉毛巾
保暖樽
拖鞋

68日入面 究竟最終有幾多樣唔見呢..
失物競猜

唔好咁啦
真係唔見咗水樽同拖鞋⋯⋯

損失物:
洗臉毛巾
保暖樽
拖鞋

你小心d啦

我會嫁啦,無咗對拖鞋點生存
好想買

好平好想去outlet瘋狂買野

btw點解你要帶d過期野去食既

因為我平時喺香港一味買,過晒期又未食晒,唯有帶去旅行食
嚟緊喺巴塞嗰幾日無早餐,我啲粟米片應該大派用場

希望你可以快d食晒佢地

我聽朝就落去買奶食粟米片
一個人去歐遊唔怕咩?仲要女仔自己一個

我諗我無咩多,就係勇氣最多嫁咋
留名
如果係英國夜晚自己煮大約幾錢到

睇下你食咩食幾多,自己買塊牛扒煎二三十蚊

幾抵咁

£4.99三大塊

好巨型

係幾大塊
睇返上面都知我今朝因為巴士遲到差啲上唔到飛機
其實我一緊張就會好想嘔好想嘔咁
我尋晚0105車,喺男朋友個hall瞓到1244先起身,成個人已經神經緊張到爆,瞓下醒下咁搭咗七個半鐘車
好彩班機delay成個鐘,我又online check in咗
仲咁啱得咁橋可以free baggage

喺機上面食我整定嘅薯蓉

Norwegian係咪有wifi
Norwegian係咪有wifi

無睇,我瞓咗
一落機就發現我個水樽同對拖鞋漏咗喺擺hand carry個位

屌,搞咗成個鐘乜撚都攞唔返

咁就google map點去hostel,一程車就到
搭咗半個鐘咁上下就到啦,行一條大直路就到咗

間hostel係拍卡嘅,撳lift要拍,開房門要拍
到咗房我就反轉個背囊啦,好啦,係無嘅
唉,唯有當拎少啲嘢啦

點知對面床個韓妹問我係咪韓國人
傾傾下發現佢又係喺倫敦過嚟
之後我哋就一齊行動

佢勁well prepared,成本簿寫晒第一日要去邊、點去
咁我就做跟嗰個啦,我哋去咗Barcelona cathedral

仲喺啲巷仔食咗gelato
€3.8 兩球

周圍行下,完
利申係挪威住左一排見到呢d物價真係喊QAQ 連倫敦都覺得簡直超平

4月去
預8000全包 book左既機票交通住好似已經一半

hi
你去梗exchange啊?!

好似認得你
係呀過左黎兩個月lu

我都想去exchange你係邊exchange梗

我係挪威啊

我都想下年去北歐

北歐其實真係好有趣,但係你唔住嘅話唔會明白北歐人有趣之處,所以去北歐exchange啦
挪威雖然好,但係最貴所以去其他北歐國家好啦
好靚啊教堂 我勁鍾意教堂呢啲建築
睇呢啲係去邊到係最多?
近排去太多亞洲地方想衝出亞洲
好靚啊教堂 我勁鍾意教堂呢啲建築
睇呢啲係去邊到係最多?
近排去太多亞洲地方想衝出亞洲

講緊我求其攞起部機就影到依個效果
西班牙我覺得
我上年去咗十次日本,都feel到係時候衝出亞洲
好撚狗,隔離四張床啲鬼妹帶咗鬼仔入嚟瞓
lm

夜晚偷睇

其實呢種事真係好多,上次我朋友去意大利都係咁

夜晚偷睇

佢哋淨係着underwear
今朝出門口佢哋開咗簾

其實呢種事真係好多,上次我朋友去意大利都係咁

好賤
利申係挪威住左一排見到呢d物價真係喊QAQ 連倫敦都覺得簡直超平

4月去
預8000全包 book左既機票交通住好似已經一半

hi
你去梗exchange啊?!

好似認得你
係呀過左黎兩個月lu

我都想去exchange你係邊exchange梗

我係挪威啊

我都想下年去北歐

北歐其實真係好有趣,但係你唔住嘅話唔會明白北歐人有趣之處,所以去北歐exchange啦
挪威雖然好,但係最貴所以去其他北歐國家好啦

北歐設計
雖然想了解多d 但應該只會去北歐旅行啦
係塔橋唱乜鳩london bridge is falling down
係塔橋唱乜鳩london bridge is falling down

我中意啊
落雨,邊到都唔想去
行咗陣就返咗hostel
晏啲up相
彩繪玻璃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞