[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
去柏林有咩係必買?

我買左圍牆碎片
5-30歐 有証書貴2歐到
checkpoint charlie個頭算平(當然唔好係offical shop/museum買 一樣既野貴5歐)
去柏林有咩係必買?

我買左圍牆碎片
5-30歐 有証書貴2歐到
checkpoint charlie個頭算平(當然唔好係offical shop/museum買 一樣既野貴5歐)

其他就紅綠燈公仔, 紅燈係女仔企係度
綠燈就男人行路 柏林周街都見到放大版既公仔.
btw可能因為我去左梵蒂岡先, 博物館島有少少失望, 完全無期望既恐怖地型圖(ss總部遺址)幾好睇又唔洗錢.
今日係馬德里好多野玩
朝早el rastro 我男都買野買到手軟 (星期日早上先開)
近12點去馬德里皇宮(開得一部份 又唔係真係咁豪華 有少少失望,但皇冠權杖真係幾靚)
跟住入場睇皇馬
睇完去鬥牛場門口影下相, 西班牙9點都未天黑陰陰地最靚 (鬥牛同皇馬撞時間 又係星期日先有)
叫哥哥帶咗個電飯煲過嚟,夜晚同frd食完飯
煮咗依啲做宵夜

叫哥哥帶咗個電飯煲過嚟,夜晚同frd食完飯
煮咗依啲做宵夜

個麵唔夠調味料

個麵唔夠調味料

你平時都食開好鹹喎
酒店早餐勁好食,啲包

屌你老母法國都有廢老
法國婆都應該絕種
坐雙人位嘅中間仲唔撚比人入去
法國婆都應該絕種

法國婆絕左種咪冇晒法國妹
Btw仲等緊意大利
酒店早餐勁好食,啲包

法國包世界第一
法國婆都應該絕種

法國婆絕左種咪冇晒法國妹
Btw仲等緊意大利

仲眼超超我真係屌佢老母
酒店早餐勁好食,啲包

法國包世界第一

聽朝一早落去食熱嘅包先
三個indomie

煎咗兩塊牛加星洲炒米

煙三文

今日個下午茶,超力米粉
咁樣至係good morning
去緊西維爾好興奮
馬德里 day trip去Toledo都好正 古鎮d野好特別又平, 但d刀刀劍劍要寄倉 我咩背囊有得睇無得買
歐洲遊睇咁多教堂 到暫時內部最痴線個個都係Toledo主教堂, 睇左兩粒幾鐘
去緊西維爾好興奮
馬德里 day trip去Toledo都好正 古鎮d野好特別又平, 但d刀刀劍劍要寄倉 我咩背囊有得睇無得買
歐洲遊睇咁多教堂 到暫時內部最痴線個個都係Toledo主教堂, 睇左兩粒幾鐘

西維爾超正
去緊西維爾好興奮

西維爾超正

有個古羅馬既運動場 不過上次去撞正game of thrones拍劇無得入
去緊西維爾好興奮

西維爾超正

有個古羅馬既運動場 不過上次去撞正game of thrones拍劇無得入

我去西維爾其中一個重點就係 game lf thrones
去緊西維爾好興奮

西維爾超正

我去西維爾其中一個重點就係 game of thrones

搖巴士打左字
好好食

€0.64

上完鐵塔依家先煮嘢食
去緊西維爾好興奮

西維爾個教堂應該仲靚 話哂西班牙最大
宜家仲有鬥牛睇 個皇宮都好正
有時間剩就搵日daytrip去Ronda睇景

btw 我覺得Toledo個重點反而係上山睇座城既全景
喺巴黎日日都攰到隻狗咁
喺巴黎日日都攰到隻狗咁

日日公仔麵
喺巴黎日日都攰到隻狗咁

日日公仔麵

窮遊啊大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞