[live]窮遊歐洲六十八日

1001 回覆
156 Like 10 Dislike
係土耳其你係咪base係istanbul 之後參加local tour?
我呢家都係歐洲,係瑞典,無乜多國人,好正

強國人至o岩
痴撚線,架巴士喺中途站停咗之後唔撚開冷氣

十個鐘車瞓得兩個鐘
依家喺酒店傾緊瑞士行程

強國人至o岩

我想去瑞典睇北極光
係土耳其你係咪base係istanbul 之後參加local tour?

唔係啊,我哋搭夜間巴士周圍去,stay一兩晚咁
樓主你有無咩聯絡方式

可以tg我啊,mrsryosuke

強國人至o岩

我想去瑞典睇北極光

其實唔明點解咁多人想睇極光,要用幾日時間去等,附近又一定要無光害,即係四圍都要好荒蕪至得,拎大假去,假期始終有限,個人唔太鍾意,情願去多點境點好過
瑞士d野真係好貴. 物價, 交通同酒店都好喇脷.

娜威都好貴,同瑞士差唔多,貴香港兩至三倍,新鮮三文魚,三百幾蚊港紙一kg
樓主santorini日夜嗰兩張相係喺酒店入面影嫁?係邊間?我見你有幾間 黎緊6月頭會去想睇下book邊間好
樓主你有無咩聯絡方式

可以tg我啊,mrsryosuke

text左你

其實唔明點解咁多人想睇極光,要用幾日時間去等,附近又一定要無光害,即係四圍都要好荒蕪至得,拎大假去,假期始終有限,個人唔太鍾意,情願去多點境點好過

因為靚囉
絲打倫敦住個間hostel推唔推薦
絲打倫敦住個間hostel推唔推薦

行過london eye十分鐘咁上下
請問有無人知Vienna -> CK有咩方法
上網睇 無direct train 無direct bus 有無人知有咩方法
樓主santorini日夜嗰兩張相係喺酒店入面影嫁?係邊間?我見你有幾間 黎緊6月頭會去想睇下book邊間好

唔係,喺酒店基本上影唔到
行下影下

我哋三個已經決定咗日日食麵
每去到一個城市出街食一餐咁大把

強國人至o岩

我想去瑞典睇北極光

就係因為難見到先顯得珍貴
仲有2個星期就出發啦 好緊張

自己煮唔算好貴,出去食先貴
見hostel d韓仔韓妹日日食叮叮pizza
不如煮個意粉食好過啦
仲有2個星期就出發啦 好緊張

我喺巴塞都比我個frd叫我做過兒
成日趕走啲咕咕

不如煮個意粉食好過啦

我哋會因住嚟
請問有無人知Vienna -> CK有咩方法
上網睇 無direct train 無direct bus 有無人知有咩方法

有,下次自己Google 多d

http://www.backpackers.com.tw/forum/showthread.php?t=910301

自己copy 條link

不如煮個意粉食好過啦

我哋會因住嚟

去超市買燒雞食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞