[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
睇到第4集,有啲野唔明
高夫人係dd提過佢黎自崑崙,但佢係iron fist 又係幫魔掌幫做野?
定係我睇埋落去先知咩事?

你未睇高夫人之變節?
好鐘意膠夫人角色
雖然好想塞住佢把口唔俾佢講野

睇到嬲呀
點解一啲都唔覺得爽
點解係咁話自己訓練左十五年但一啲都唔覺得勁
根本唔係功夫
可唔可以搵個身型好啲
肥肉多到
點解盲既daredevil 仲打得勁既訓練左十五年既iron fist
又話捨棄哂七情六慾
得啖笑
成個死小孩

好失望
劇情好囉嗦
睇到嬲呀
點解一啲都唔覺得爽
根本唔係功夫
可唔可以搵個身型好啲
肥肉多到
點解盲既daredevil 仲打得勁既訓練左十五年既iron fist
又話捨棄哂七情六慾
得啖笑
成個死小孩

好失望

佢都冇真係對過其他風格嘅對手
佢之前都係打啲崑崙撚
同埋IF多啲借力打力,個人覺得同daredevil 種節奏快打弱點同接近預知咁避人再打唔同各有各好睇
睇到嬲呀
點解一啲都唔覺得爽
根本唔係功夫
可唔可以搵個身型好啲
肥肉多到
又話捨棄哂七情六慾
得啖笑
成個死小孩

好失望

冇果種潛心修練多年既高人FEEL
成日成個小屁孩咁
有冇巴打可以解答小弟,高夫人係邊套劇變左節?

前傳

前傳

Luke cage ?

marvel 好似幫每套Netflix 出咗前傳漫畫

前傳

Luke cage ?

marvel 好似幫每套Netflix 出咗前傳漫畫

得Netflix Jessica Jones有出
睇到嬲呀
點解一啲都唔覺得爽
根本唔係功夫
可唔可以搵個身型好啲
肥肉多到
又話捨棄哂七情六慾
得啖笑
成個死小孩

好失望

佢都冇真係對過其他風格嘅對手
佢之前都係打啲崑崙撚
同埋IF多啲借力打力,個人覺得同daredevil 種節奏快打弱點同接近預知咁避人再打唔同各有各好睇

佢連啲小嘍囉都好似要打好耐咁
搞到崑崙啲人連gangster 都不如..
借力打力既話俾啲力黎睇下🙄

利申:屌住咁睇埋佢
仲有百花騎士講野冇乜中氣
成撚日陰聲細氣咁聽唔清楚
搵英國佬做美國人真係要練好口音
相反DD Charlie Cox把聲好J到
屌 個鐵拳俠廢架 小喇叭
成日集唔到氣
今次無個種要一口氣睇晒的衝動,現在都係睇到10、11集。今次我覺得角色設定出左問題,將Danny搞到成個白痴仔咁,雖然話有15年空白,最你點都係豪門出身,出返俗世,可能會幼稚d,但開會mr bean上身、係出面見受害者家屬表現、之後出左事的處理,做咩做到成個白痴仔咁?

希望今晚睇得晒。
點解主角可以咁弱智

女主角係got sand snakes其中一個
但唔太覺有英國口音
過三關好睇過final fight
點解主角可以咁弱智

其餘三個頭幾集已經出哂character同霸氣

唯獨是Danny全季都ON9仔咁
kyle仲醒撚過佢

女主角係got sand snakes其中一個
但唔太覺有英國口音

女主角做得好好嘛
我師父叫雷公呀 隻揪呀我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞