[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
好垃圾,飛住睇頭六,頂唔順追唔到落去
男就演技差唔在講(佢咩對白都要郁住個頭講你地留意下)
痴線兩條友夜探碼頭,係咁行兩步就停低談情係咪想等人發現啊?
之後打鬥差到一個點,貨櫃保安明明比佢扭斷左隻左手,轉頭可以繼續用左手揮刀

七開始好睇 十三又難睇番

同埋好鬼多細節bug
有冇人計過而家netfilx 睇一套60分鐘劇集用幾多mb
bakuto收埋段片顯示iron fist應該係好撚勁的,可以雙手+長用,
danny 單手用一次就無,真係廢到無朋友

Danny係新手

佢直頭未學滿師啦
要the hand 教吐納運功
用氣迫毒又唔識
bakuto收埋段片顯示iron fist應該係好撚勁的,可以雙手+長用,

Danny係新手

佢直頭未學滿師啦
用氣迫毒又唔識

睇spiderman套動畫 入面後生既Danny rand都係單手only

Danny係新手

佢直頭未學滿師啦
用氣迫毒又唔識

睇spiderman套動畫 入面後生既Danny rand都係單手only

佢係套動畫到都唔係勁 不過佢唔算係主角
屌你老母,第六定第七集闖關嗰度,睇到想打人
邊個編劇諗埋啲咁嘅劇情
邊個編劇諗埋啲咁嘅劇情

我都係
好垃圾,飛住睇頭六,頂唔順追唔到落去
男就演技差唔在講(佢咩對白都要郁住個頭講你地留意下)
痴線兩條友夜探碼頭,係咁行兩步就停低談情係咪想等人發現啊?
之後打鬥差到一個點,貨櫃保安明明比佢扭斷左隻左手,轉頭可以繼續用左手揮刀

七開始好睇 十三又難睇番

同埋好鬼多細節bug

聽完你講,睇埋第七

都係放棄,次次講昆侖都好撚吞吐
邊個編劇諗埋啲咁嘅劇情

我都係

成套野都好垃圾,danny 一聽到人地係hand就上頭,乜鳩都可以唔理,

佢身為iron fist 都唔守住昆侖入口走q左去又得喎,

總之佢做乜都係岩,睇到你火滾,

成套野得ward係正常人
根本谷唔到氣既iron fist就係一大個廢物
雖然佢真係與世隔絕太耐 但係都忍唔住鬧佢on99

佢太魯莽同無咩分析能力
終於有時間開波睇iron fist

變左ironfist都係得拳頭硬淨d,功夫都冇變好左
十足十ON9仔
第1日去做生意就成本價搞寸個PARTY
終於追晒4套英雄
Defenders 幾時出呀
十足十ON9仔

好似大門大咁
終於追晒4套英雄
Defenders 幾時出呀

18/8
十足十ON9仔

套野IF 個性格同行為真係
不過Ward 同 Colleen Wing 正
第4集
好似斧頭幫
Colleen Wing好有妹妹feel
成套劇係得ward好睇,佢啲戲仲好睇過if 打交,

每次 if 出黎都屌一次,打個散仔都要打好耐,心諗你點打贏條龍架,求其一條友都有機會殺到條龍, 你白痴都算,連交都打到咁辛苦,不如死左佢

Netflix 最好係得 dd2, 之後到dd, jj 太拖,lc 後半先好睇,if 係得ward正
Ward既戲真係好好J
成套劇係得ward好睇,佢啲戲仲好睇過if 打交,

每次 if 出黎都屌一次,打個散仔都要打好耐,心諗你點打贏條龍架,求其一條友都有機會殺到條龍, 你白痴都算,連交都打到咁辛苦,不如死左佢

Netflix 最好係得 dd2, 之後到dd, jj 太拖,lc 後半先好睇,if 係得ward正

LC 我反而覺得cottonmouth 死之前好睇啲
去到第7集
終於聽到有人稱呼Colleen Wing做Colleen(唔計第1次相遇)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞