[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
睇晒

幾鐘意Ward呢個角色 奸又唔係忠又唔係 最後又feel到啲兄弟情咁

The hand好似一直都無個官方中譯
有集同楊氏傾數 danny講係X手幫
有無巴打聽到係咩

佢D 普通話好撚難聽,我一句都聽唔出

人人譯做「手和會」
睇左3日終於睇完
第一個感覺係主角根本唔係Danny係Ward
最後企係office望住老豆幅相不知幾撚型
淨係睇左兩季DD, IF今次有d失望
點解堂堂Iron Fist出到黎個感覺仲廢過DD 打鬥做唔到個種功夫味道出黎
Danny下下失晒控又火滾, 睇唔到個角色有成長有思考咁

呢到真係睇到我扯曬,唉,這些機會...
點睇女主角個籮

好似幾
如上面話齋, 靠佢頂到完場

唯一解釋IRONFIST咁弱雞, 就係佢未滿師就偷落山

呢幕笑左好耐
睇曬
結論鐵拳俠真係好Q廢
我諗佢連Luke cage都唔會夠打

一半就咁講
後面點算

佢啲打鬥真係好失望

對比最後一集,之前果堆打戲已經好好

睇完第六集,佢有啲打鬥直情睇到暈暈地

SPOILER

堂堂Iron Fish打一個普通人
玩偷襲都面打人都算,
玩Hit And Run打完人即時鳩縮都算
你老母走去拎鐵通格劍????你唔係話自己係living weapon唔洗武器咩

其實都真係幾渣下
打爛仔交,成撚日都唔見佢用氣整發光拳頭
就算整都用幾拳就話無曬氣
好撚渣

Jessica jone咪一樣
可以抬起架車,但唔夠幾個男人打

佢係大力少少姐

JJ唔同喎
佢無練過武,又無氣加護,得個大力少少
但鐵拳俠真係

呢幕笑左好耐

佢同佢老豆支撐起成套劇
睇曬
結論鐵拳俠真係好Q廢

大部分時間係 , 要等CRIT, 等唔到就....應該佢走得快D
(漫畫好似可以一拳爆艦咁樣樣...)
睇曬
結論鐵拳俠真係好Q廢

大部分時間係 , 要等CRIT, 等唔到就....應該佢走得快D

第一季唯一一次覺得真係有鐵拳FEEL係13集打地板果下
其他時間
同埋呢套個主角做得真係幾差,無論幾時佢都係得憤怒,衝動,暴力
真係同鐵拳俠個定位活武器一樣
完全唔諗下計劃後果同影響,一路老味咁衝,成個癲佬咁
睇曬
結論鐵拳俠真係好Q廢

其他時間

幾時可以整套suit出黎, dd s1最後有新suit不知幾型
睇曬
結論鐵拳俠真係好Q廢

其他時間

幾時可以整套suit出黎, dd s1最後有新suit不知幾型

Bakuto show套片好似有
未必有IF2 先, DEFENDER 都黎緊
大俠上撚左山點樣接?
大俠上撚左山點樣接?

劣評到咁應該都唔會有啦
大俠上撚左山點樣接?

劣評到咁應該都唔會有啦

客串dd s3 打the hand 算la
大俠上撚左山點樣接?

劣評到咁應該都唔會有啦

結局落得伏筆就一定會出既
大俠上撚左山點樣接?

劣評到咁應該都唔會有啦

吓,第一日睇美劇?
好心搵個香港武指幫下手啦 d打鬥套招到 有幾幕直頭見到被打個條友係慢動作出拳被人反擊

大佬啊, iron fisk喎, 活體武器喎, 冇甄子丹銀幕上既身手真係唔好拍啦屌

另外一樣野, TRAIN左15年, 食野咁清淡但一d打仔身形都冇, 你劇情唔得包裝都做好d

成件事好心痛
大俠上撚左山點樣接?

劣評到咁應該都唔會有啦

吓,第一日睇美劇?

期望越大 失望越大
睇得出IF係打套路 唔同DD個種打法
但係作為打得贏shou lao
被選為保護崑崙既使者
會唔會太弱 就算半路出走 未滿師 都打得好狼狽
完全唔似可以保護崑崙

呢邊講完受左戒 個邊就同colleen 上床
個節奏有d怪

真係唔該 如果有S2 請個好d既武指 耍套路有d位加慢鏡 會正好多 係最尾打地型一下 打塔同打麒麟徒弟可以再打得好睇d

最興奮係見到1948 條紀錄片 個鐵拳型到
睇哂13集明白點解評價低 始終DD1最正
DD1->JJ->DD2->LC->IF
好心搵個香港武指幫下手啦 d打鬥套招到 有幾幕直頭見到被打個條友係慢動作出拳被人反擊

大佬啊, iron fisk喎, 活體武器喎, 冇甄子丹銀幕上既身手真係唔好拍啦屌

另外一樣野, TRAIN左15年, 食野咁清淡但一d打仔身形都冇, 你劇情唔得包裝都做好d

成件事好心痛

打得好廢
DD拳腳交仲好打過佢
識用氣,但長時間用唔到/用得果一拳收皮
成季做完咁都無俾人殺真係死好命(同佢空難一樣)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞