[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
iron fist個body多d 疤會正路D
咁撚垃圾既
咩都唔識
heal又唔識 recharge又唔識
睇緊第12集
屌你老母
打敵人個時又唔見你iron fist 又唔敢殺人
打自己友個時拎iron fist兇人 好撚仆街下
成套劇係得ward好睇,佢啲戲仲好睇過if 打交,

每次 if 出黎都屌一次,打個散仔都要打好耐,心諗你點打贏條龍架,求其一條友都有機會殺到條龍, 你白痴都算,連交都打到咁辛苦,不如死左佢

Netflix 最好係得 dd2, 之後到dd, jj 太拖,lc 後半先好睇,if 係得ward正

LC 我反而覺得cottonmouth 死之前好睇啲

agger頭6集好好睇,之後反而愈黎愈悶
屌你老母
最後1集打爆個地下 終於見到個fist有d用
打低左人仲跑 咩事?
天台垃圾iron fist比人當狗咁打

每次 if 出黎都屌一次,打個散仔都要打好耐,心諗你點打贏條龍架,求其一條友都有機會殺到條龍, 你白痴都算,連交都打到咁辛苦,不如死左佢

Netflix 最好係得 dd2, 之後到dd, jj 太拖,lc 後半先好睇,if 係得ward正

Diamondback 煩膠

Diamondback 煩膠

個人覺得jj最好睇 好睇在killgrave無時無刻𥄫住jj果種白色恐怖 唔同dd果種街頭英雄
成條on9仔咁
個腦好似high野high到brain damage
成日唔知遊左魂去邊 個頭又wing wing地咁
垃圾主角
一睇見佢個扯火樣扮X教授真係扯埋一份,以為佢會爆seed啦,點知係比人爆

開頭係精神病院入面個醫生都信左佢就係Denny,準備放佢走
話自己比和尚救左,做左武僧都算啦,無撚啦啦講埋自己係乜鳩iron fist
個醫生都幫佢兜話會唔會係佢發緊夢
都仲要死口話"我係iron fist,我可以一拳打爆牆"
有正常智商既人都唔信佢啦,跟住比人繼續困又係度嘈嘈嘈

fight scene下下打撚到跳舞咁
(不過外國人眼中都當功夫係跳舞咁嫁啦)
做武僧話晒比人訓練左15年,講到自己係乜乜living weapon
以為好撚打得啦,唔同普通打手
屌你老母係個貨櫃入場個場打戲
打一條友都打到半死咁濟

一返到公司持住自己大股東
以成本價賣隻新藥
話屌你老母真係好大既官威呀
其他人極力反對都完全唔聽人建議,一話鳩佢又來扯火
做和尚做到咁好火氣既咩,完全唔覺有修過心
IQ同EQ求其搵個路人都高過佢

btw colleen wing 好正
垃圾主角
一睇見佢個扯火樣扮X教授真係扯埋一份,以為佢會爆seed啦,點知係比人爆

話自己比和尚救左,做左武僧都算啦,無撚啦啦講埋自己係乜鳩iron fist

做武僧話晒比人訓練左15年,講到自己係乜乜living weapon
打一條友都打到半死咁濟

以成本價賣隻新藥

你好似好嬲
垃圾主角

打一條友都打到半死咁濟

以成本價賣隻新藥

你好似好嬲

因為睇完DD1用2
以為都一樣咁好睇啦
點知差成幾條街
睇到第九集放棄咗
垃圾主角

打一條友都打到半死咁濟

以成本價賣隻新藥

你好似好嬲

因為睇完DD1用2
以為都一樣咁好睇啦
點知差成幾條街

DD 咁神無得比啦
期待8月defenders
垃圾主角

打一條友都打到半死咁濟

以成本價賣隻新藥

你好似好嬲

因為睇完DD1用2
以為都一樣咁好睇啦
點知差成幾條街

DD 咁神無得比啦

的確俾唔到練左15年同打贏條神龍既效果
頭幾集講佢返入公司幾好睇
之後唔係為睇條女已經cut
剛剛睇左幾集
Claire岀場每次都好正
Netflix Marvel 既Nick Fury
垃圾主角

打一條友都打到半死咁濟

以成本價賣隻新藥

你好似好嬲

因為睇完DD1用2
以為都一樣咁好睇啦
點知差成幾條街

DD 咁神無得比啦

的確俾唔到練左15年同打贏條神龍既效果

其實主角名係danny 定danial ?
睇個設定係衝動派, 睇自己心情行事, 完全唔知佢想做咩
睇到11仔集都係放棄
好似話係咁推期拍
其他好早己經公佈選角
依個本時個選角己經好遲先公佈
為左趕到三月上同拍defender
所以得好小時間拍
終於睇完
之前剩係睇完過JJ
DD 同LC都係捱唔過幾集

打鬥麻麻

以出拳次數黎講
呢套可以改名做一拳超人
隻手每集發光一次

父子兄妹線好正

理解唔到joy 會想對付Danny
開頭幫到出哂面
Danny出現搞散佢個安穩狀況 好似唔夠說服力

Jessica henwick 唔靚
但好有味道
對住Danny 揮刀果幾十秒個表情好正
套劇好垃圾

1。 第一次睇美劇有TVB膠劇 feel

2. 打戲 一D都唔好睇, 你拎得出嚟比較好睇打戲全部都係抄,特別打醉拳果Part 好明顯抄成龍套醉掌,話好睇果D,好懷疑你睇得少香港功夫片

3 好拖戲, 有種TVB 要將劇集拖到“5嘅倍數”劇集數先俾你完結果故事感覺

4。特別係頭3集, 失蹤多年, 有錢仔出身嘅superhero 嘅設定睇到嫌,
仲有TVB 式爭産戲,不如學arrow 片頭講句獨白交待下就算

5 好多位明抄香港功夫片, 但係抄完都唔好睇
第6, 7集果下明抄死亡遊戲闖塔式過關

如果唔係對白講英文,仲以為自己睇緊TVB 合拍劇
套劇好垃圾

1。 第一次睇美劇有TVB膠劇 feel

2. 打戲 一D都唔好睇, 你拎得出嚟比較好睇打戲全部都係抄,特別打醉拳果Part 好明顯抄成龍套醉掌,話好睇果D,好懷疑你睇得少香港功夫片

3 好拖戲, 有種TVB 要將劇集拖到“5嘅倍數”劇集數先俾你完結果故事感覺

4。特別係頭3集, 失蹤多年, 有錢仔出身嘅superhero 嘅設定睇到嫌,
仲有TVB 式爭産戲,不如學arrow 片頭講句獨白交待下就算

5 好多位明抄香港功夫片, 但係抄完都唔好睇
第6, 7集果下明抄死亡遊戲闖塔式過關

如果唔係對白講英文,仲以為自己睇緊TVB 合拍劇

1,仲衰過arrow最差的第三同四季

2,有好睇咩,我只覺得最後一下爆地做得好

3,個三集的野根本係第一集要搞完之外加打多一個敵人,arrow第一集都己經做返有錢仔仲要打左好多場

4,正常你講d係你先知的野一早可以拎返身份,屌一開波一味只話自己係,二兄妹一味話不係,拖到

5,個主角都不識打啦,點抄,仲有你不打得起碼同我練大隻d睇下
人地arrow話流浪五年己經好大隻
你練左十五年仲話打敗條龍
求其找個做開gym的身型都好過你
明知拍得marvel的野咁大機會都不操大隻
唔怪得外國d fans咁唔鍾意佢
其實無影評人(爛蕃茄)講得咁差。。
劇本確是有瑕疵,功夫就唔好期待太多喇
比較同系列真係失色不少
明明DD JJ LC都咁好睇
但睇Defenders預告片,
Iron Fist順眼咗好多囉!
其實無影評人(爛蕃茄)講得咁差。。
劇本確是有瑕疵,功夫就唔好期待太多喇
比較同系列真係失色不少
明明DD JJ LC都咁好睇
但睇Defenders預告片,
Iron Fist順眼咗好多囉!

Defenders 用返DD個導演拍,打鬥方面起碼有返d信心先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞