[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
套野最可取之處係 jessica henwick 真係好正

所以結論係天台果幕係唔好就肯定嫁啦,但冇可能成套踩到一文不值咁

自己睇第一頁一早講左,個post都無咩人話質素會差過lc
你咁鍾意比較我又同你比,
dd s2公認好啦嗎,但其實dd都好唔合理,仲要大家都係天台果幕。
1.明明開頭未打成班軍團咁,開打啲人消失咗大半。
2. 佢地打到十足單挑咁,公平競爭咩依家
3.條女擋碌野死果下好夾硬,為中而中,為死而死
4 條女死咗大家停曬手圍圈哀悼算點

5. 罰叔太型棍

d 人成日睇合唔合理,其實dd 一個盲佬咁勁都好唔合理,拳頭識發光都唔合理。睇咪睇囉,d 人又要睇又要屌

你講果d係原著角色設定,人地講緊電視劇情編排設計

d 人屌danny 智障wor
個編排就係話佢係山十五年
入返世,又見到咁多黑暗野。
所以先成日暴走
有問題?

你重睇ep13啦,關咩danny智障事 成場天台打戲根本就係套劇最大敗筆

講緊成套阿,你拎個ep 13 嚟講
所以結論係天台果幕係唔好就肯定嫁啦,但冇可能成套踩到一文不值咁

一個天台反成套劇囉,d 人都係
我覺得成套IF 都好正
我覺得成套IF 都好正

agger,好撚好睇
dd s2公認好啦嗎,但其實dd都好唔合理,仲要大家都係天台果幕。

5. 罰叔太型棍

d 人成日睇合唔合理,其實dd 一個盲佬咁勁都好唔合理,拳頭識發光都唔合理。睇咪睇囉,d 人又要睇又要屌

所以先成日暴走
有問題?

你重睇ep13啦,關咩danny智障事 成場天台打戲根本就係套劇最大敗筆

e13 唔屬於if 咁佢最尾一集唔得實會拖埋前面12集落水㗎啦

5. 罰叔太型棍

所以先成日暴走
有問題?

e13 唔屬於if 咁佢最尾一集唔得實會拖埋前面12集落水㗎啦

無計啦
Colleen 好似係Hand 嘅人,奸人黎?

其實都唔係剩係平台果幕差
係整個英雄形象都整得好差
前面運到氣都係打一,兩拳就無氣
到中段開始差唔多全程連氣都運到唔,打爛仔交但係連d黑道嘍囉都係幾夠抽
到之後運氣治療要敵人教先識
成程成個傻仔咁俾人玩到柒點黎點去剩係識成隻蠻牛咁打直衝

其他幾套
dd全程打得好睇戲情又好
lc劇情麻麻,但佢至少俾到人睇刀槍不入果種霸氣
jj本身就唔係咩好勁既英雄,對住個痴撚線識mindcontrol既敵人劇情都算係咁
唯獨係呢套if名就係拳聖,不朽活武器
但d打鬥柒成咁真係唔知講乜好
想問下係咪冇雙語字幕的?
想問下係咪冇雙語字幕的?

netflix仲未支援

到中段開始差唔多全程連氣都運到唔,打爛仔交但係連d黑道嘍囉都係幾夠抽

其他幾套
jj本身就唔係咩好勁既英雄,對住個痴撚線識mindcontrol既敵人劇情都算係咁

一陣又有人話你跟風
Danny 其實幾似武俠片啲主角
要啲時間成長
生番個腦先
Danny 其實幾似武俠片啲主角
要啲時間成長
生番個腦先

仲話自己係living weapon

其他幾套

其實真係好柒咩? 我覺得ok,打醉拳果度係幾似以前d功夫片,幾深刻

係,佢啲細微位好正,例如佢比人打到嘔血,呢啲位都係致敬中國武俠片

可能太多人睇唔慣用依d手法既英雄片,又擺架式,又講自己師父 但if就係想造到有以前d江湖武林元素
我覺得成套IF 都好正

agger,好撚好睇

小心一陣有啲認真魔人走出來要你解釋呢樣解釋果樣

解釋點解條撚好睇同點解好正?

無人睇
有冇下載LINK???

Netflix

台灣伊利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞