[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
有冇巴打可以話比小弟知JJ係咩劇

利申 新手睇緊IF
有冇巴打可以話比小弟知JJ係咩劇

利申 新手睇緊IF

jessica jones
中共係咪魔掌幫
睇咗頭5集
小弟學過下中西武術
我覺得武打場面唔差
突出返西方人睇中國功夫既特色

至於同dd比就一定差啲,dd係展現佢既節奏緊密既打戲,所以睇唔出咩門派招式可言,if就好明顯睇到招式套路同關節技等。套野冇你地班鍵戰講到咁差囉,不過頭5真係太少打戲。

Danny 都同Colleen 講係用內力借力打力
你地仲想點硬橋硬馬法

不過下一季big bad 係咪Davos+ Joy
第4集女記者係咪有到Karen定係另一個人
Karen Page
Karen Page

Luke 件衫
睇咗頭5集
小弟學過下中西武術
我覺得武打場面唔差

至於同dd比就一定差啲,dd係展現佢既節奏緊密既打戲,所以睇唔出咩門派招式可言,if就好明顯睇到招式套路同關節技等。套野冇你地班鍵戰講到咁差囉,不過頭5真係太少打戲。

你地仲想點硬橋硬馬法

俾人插成咁有無下季都未知
好睇過Luke Cage

冇可能
兄妹劇情仲搶過主角……
睇咗頭5集
小弟學過下中西武術
我覺得武打場面唔差

你地仲想點硬橋硬馬法

編劇寫到佢好似未滿師偷落山, 但佢又打底條龍……打成咁仲差過dd, 昆撚喎……
兄妹劇情仲搶過主角……

AGGER
咪話似真情
嘩屌你用釘書機
其實我睇左5集,我覺得iron fist 係arrow 同Luke cage ge 合體版
stick都識斬甩nobu嗰頭 佢都係hand其他分支???
尿啱啱睇埋結局 真係好撚唔掂
davos 好慘
d 人見親佢就問佢有冇iron fist
尿啱啱睇埋結局 真係好撚唔掂

可唔可以當呢季講NYC 係佢嘅kun kun所以唔俾佢返seven capital of heaven
可唔可以當呢季講NYC 係佢嘅kun lun所以唔俾佢返seven capital of heaven
睇咗頭5集
小弟學過下中西武術
我覺得武打場面唔差

你地仲想點硬橋硬馬法

CA1: but it is Marvel
睇咗頭5集
小弟學過下中西武術
我覺得武打場面唔差

你地仲想點硬橋硬馬法

CA1: but it is Marvel

Neflix其餘三個都好評 有數得計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞