[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
我師父叫雷公呀 隻揪呀
睇到中段都係為左Jessica Henwick先支撐落去
我師父叫雷公呀 隻揪呀

sor 我師父係麒麟
終於睇哂
只可以話睇完個感覺同LC冇咩分別
以為佢會鋪下路講defenders 點知都冇
Claire 已經變左超級護士
healing power

用釘書機都醫到人
過三關好睇過final fight

E12當final fight好過,E13注定做黑歷史

用釘書機都醫到人

冇野幫stitch up不嬲都有用喎
我師父叫雷公呀 隻揪呀

sor 我師父係麒麟

係咁撻朵

講起上黎Netflix Mcu啲終戰大部份都係爭咁啲

JJ

JJ

I love you

睇完呢套睇番JJ即刻會勁好睇

JJ

I love you

睇完呢套睇番JJ即刻會勁好睇

JJ不嬲都勁好睇
睇左頭幾集,點解一個superhero會俾人困左係精神病院咁柒

連同d 2打6打架都好似有d吃力咁
屌 個鐵拳俠廢架 小喇叭
成日集唔到氣

真係要lin 登仔幫佢集下氣先得
arrow flash 宜家好垃圾,無心情追。flash 最好睇係season 1
睇左一半, 暫時最大結論:
"請個好D武指"

一半就咁講
後面點算

佢啲打鬥真係好失望

對比最後一集,之前果堆打戲已經好好

睇完第六集,佢有啲打鬥直情睇到暈暈地

SPOILER

堂堂Iron Fish打一個普通人
玩偷襲都面打人都算,
玩Hit And Run打完人即時鳩縮都算
你老母走去拎鐵通格劍????你唔係話自己係living weapon唔洗武器咩

其實都真係幾渣下
打爛仔交,成撚日都唔見佢用氣整發光拳頭
就算整都用幾拳就話無曬氣
好撚渣

Jessica jone咪一樣
可以抬起架車,但唔夠幾個男人打
睇左頭幾集,點解一個superhero會俾人困左係精神病院咁柒

連同d 2打6打架都好似有d吃力咁

呢個真,dd 完全係唔會有呢個問題,聽到曬人地係邊,完全屌打,垃圾iron fist 打2打6都比人打到嘔曬血
btw 個女主角好正,相反dd個女主角真係好豬

一半就咁講
後面點算

佢啲打鬥真係好失望

對比最後一集,之前果堆打戲已經好好

睇完第六集,佢有啲打鬥直情睇到暈暈地

SPOILER

堂堂Iron Fish打一個普通人
玩偷襲都面打人都算,
玩Hit And Run打完人即時鳩縮都算
你老母走去拎鐵通格劍????你唔係話自己係living weapon唔洗武器咩

其實都真係幾渣下
打爛仔交,成撚日都唔見佢用氣整發光拳頭
就算整都用幾拳就話無曬氣
好撚渣

Jessica jone咪一樣
可以抬起架車,但唔夠幾個男人打

佢係大力少少姐
點睇女主角個籮
睇晒

幾鐘意Ward呢個角色 奸又唔係忠又唔係 最後又feel到啲兄弟情咁

The hand好似一直都無個官方中譯
有集同楊氏傾數 danny講係X手幫
有無巴打聽到係咩
睇晒

幾鐘意Ward呢個角色 奸又唔係忠又唔係 最後又feel到啲兄弟情咁

The hand好似一直都無個官方中譯
有集同楊氏傾數 danny講係X手幫
有無巴打聽到係咩

佢D 普通話好撚難聽,我一句都聽唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞