[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
覺唔覺Ward 好似宇文化及
其實睇NETFLIX既MAVEL 系列, 我一直都好唔明一樣野,

佢地個世界, 係有復仇者聯盟既世界, 即係人人都知世上係有特異能力

既人, 但係NETFLIX既MARVEL劇, 個個一聽到人地話有特異能力,

個個都唔信, 今次套鐵拳俠又係咁, 仲要個主角白痴到係精神病院

同人講, 然後人地又係例牌唔信, 好撚膠

因為真係有人招搖撞騙囉
S1E2個精神科醫生話AVG事件之後好多人以為自己有超能力
Netflix幾套野Set係2015左右

唔係喎, 啲人唔係以為佢地呃人喎, 係直頭覺得冇可能喎,

好似今次主角一講, 個醫生直頭當佢精神病, 唔係質疑佢扮野喎.....

個醫生有叫佢show能力俾佢睇

覺得佢係吹水, 所以就覺得佢係有精神病

如果剩係覺得佢老作, 就趕佢走; 佢就係覺得冇可能發生,

主角又證明唔到, 就話主角精神病

簡單講, 如果你剩係覺得一個人吹水, 老作, 呃人,

你唔會捉佢入精神病院掛

你就係覺得一件冇可能發生既事, 有人當係真咁不斷同你講,

而又冇可能證明到, 你至會覺得佢精神病

個人覺得啦

Iron fish係俾仆街兄妹送左入精神病院先,
送入精神病院原因劇有講。
精神病院醫生假設入得去有病有咩問題?
Jessica Henwick好正

我都覺
有Carrie Anne 出現

英雄公廁

護士先係囉
Carrie Anne 係JJ 個LES 律師

Clarie 係Netflix 板嘅Stan Lee
尋晚煲左幾集. 都OK呀

細妹開頭睇熟口熟面咁

原來係90210 果個黎

第7集最尾
第7集最尾

其實睇NETFLIX既MAVEL 系列, 我一直都好唔明一樣野,

佢地個世界, 係有復仇者聯盟既世界, 即係人人都知世上係有特異能力

既人, 但係NETFLIX既MARVEL劇, 個個一聽到人地話有特異能力,

個個都唔信, 今次套鐵拳俠又係咁, 仲要個主角白痴到係精神病院

同人講, 然後人地又係例牌唔信, 好撚膠

因為真係有人招搖撞騙囉
S1E2個精神科醫生話AVG事件之後好多人以為自己有超能力
Netflix幾套野Set係2015左右

唔係喎, 啲人唔係以為佢地呃人喎, 係直頭覺得冇可能喎,

好似今次主角一講, 個醫生直頭當佢精神病, 唔係質疑佢扮野喎.....

一個外界以為佢死左十幾年既人突然走返出黎

重要成個流浪漢咁樣 正常都當佢痴線啦
睇左一半, 暫時最大結論:
"請個好D武指"
"請個好D武指"

一半就咁講
後面點算
啲打鬥同dd 差好遠
啲打鬥同dd 差好遠

"請個好D武指"

一半就咁講
後面點算

佢啲打鬥真係好失望
"請個好D武指"

一半就咁講
後面點算

佢啲打鬥真係好失望

對比最後一集,之前果堆打戲已經好好
睇完Legion再睇呢套放鬆下自己個腦 唔洗點諗野
"請個好D武指"

一半就咁講
後面點算

佢啲打鬥真係好失望

睇完第六集,佢有啲打鬥直情睇到暈暈地
啲打鬥同dd 差好遠

同arrow差唔多

Arrow最少唔會變爛仔交
我LOOP緊打戲一次,果場真係大大聲笑出黎
以為睇緊功夫斧頭幫.....
"請個好D武指"

一半就咁講
後面點算

佢啲打鬥真係好失望

睇完第六集,佢有啲打鬥直情睇到暈暈地

SPOILER

堂堂Iron Fish打一個普通人
玩偷襲都面打人都算,
玩Hit And Run打完人即時鳩縮都算
你老母走去拎鐵通格劍????你唔係話自己係living weapon唔洗武器咩
啲打鬥同dd 差好遠

同arrow差唔多

認真……
同Arrow比,arrow啲打鬥仲好啲
睇左三集,唔差喎
個玻妹對嘢好大
睇左三集,唔差喎
個玻妹對嘢好大

真係好撚正 扯住睇
啲immortal weapons同周成入埋the hand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞