[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike
其實睇NETFLIX既MAVEL 系列, 我一直都好唔明一樣野,

佢地個世界, 係有復仇者聯盟既世界, 即係人人都知世上係有特異能力

既人, 但係NETFLIX既MARVEL劇, 個個一聽到人地話有特異能力,

個個都唔信, 今次套鐵拳俠又係咁, 仲要個主角白痴到係精神病院

同人講, 然後人地又係例牌唔信, 好撚膠
有Carrie Anne 出現
其實睇NETFLIX既MAVEL 系列, 我一直都好唔明一樣野,

佢地個世界, 係有復仇者聯盟既世界, 即係人人都知世上係有特異能力

既人, 但係NETFLIX既MARVEL劇, 個個一聽到人地話有特異能力,

個個都唔信, 今次套鐵拳俠又係咁, 仲要個主角白痴到係精神病院

同人講, 然後人地又係例牌唔信, 好撚膠

因為真係有人招搖撞騙囉
S1E2個精神科醫生話AVG事件之後好多人以為自己有超能力
Netflix幾套野Set係2015左右

英雄公廁

英雄公廁

護士先係囉
Carrie Anne 係JJ 個LES 律師
marvel 版TVB 爭家產

英雄公廁

護士先係囉

我係話公廁有出現

英雄公廁

護士先係囉

我係話公廁有出現

sorry
未睇到
好睇過Luke Cage
好睇過Luke Cage

同意
so far係開局節奏慢少少
EP2最尾
睇完,
套劇雖然係賣打戲,但佢連D打戲都唔係好順。
俾我估中左第六集中後段甚至第七集先開始上力
Luke Cage問題係後期 死左之後毫無張力。
Iron Fish上左力之後好似煲緊第二套劇咁
個師父好正
個師父好正

Joy先正
睇完,
套劇雖然係賣打戲,但佢連D打戲都唔係好順。
俾我估中左第六集中後段甚至第七集先開始上力
Luke Cage問題係後期 死左之後毫無張力。
Iron Fish上左力之後好似煲緊第二套劇咁

希望如你所講,暫5集,明天再睇,開頭真係...
有冇發覺背景成日有警車聲
Jessica Henwick好正
佢地真係做到on9仔Danny
M粉煲到第5集必須講:

好撚悶。睇鐵拳俠好似睇緊律政新人王咁痴撚線
佢地真係做到on9仔Danny

Colleen正到
淨係睇到第2集
感覺節奏好慢, 但似係有用心去鋪排
JJ同LC都未睇, 睇影評話今次Iron Fist唔同前三套, 無去特別探討一個議題
聽日追多幾集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞