[Netflix] Marvel's Iron Fist 討論區

757 回覆
16 Like 9 Dislike

Danny性格還原度太高
This on9仔

其實唔明啲人屌Danny個性格屌得咁甘做乜
話曬佢係k'un lun與世隔絕左成15年
個性格咁單純都好合理 反而要佢一個season就變到其他三位咁成熟會顯得更加奇怪

都有道理
終於睇晒
講真主要睇女主
最尾1集先出招技搞到好似真係得半桶水咁,心諗當初點打嬴條巨龍架
希望Defenders 果時拍好D
有冇人覺得ward好似梁朝偉

老老實實佢幾型同幾好戲
佢同阿妹係海邊有口難言果慕幾touching
最差係春身位太明顯
最差係替身位太明顯

有 有d表情同角度好似睇緊新紥師兄

佢個all back 頭同偉仔一樣咁型棍
好奇睇下 rotten tomato d rating

luke cage 96%
dd2 76%
jessica jones 93%
dd1 98%

iron fist 19%

You've done it

dd2 76%
dd1 98%

佢個rating係計頭6集定成季怪怪地咁

dd2 76%
dd1 98%

佢個rating係計頭6集定成季怪怪地咁

計全季都係咁差 除左colleen wing 真係好撚正
終於睇完
估唔到最後自己會最中意ward
患難見真情,呢d先係兄弟
昆輪個所謂兄弟只係同the hand一樣咁仆街
joy係雞,danny身體係大人頭腦係小朋友
終於睇完

頭九集根本ward係主角

慘不忍睹

Rotten tomatoes 好似得十幾%

其實外國班"影評"負評最主要係因為覺得套野被whitewash左 應該要用Asian男主角

咁班鬼都真係幾撚戇鳩
Iron Fist本身就係講鬼佬打功夫

要Asian咁不如出Shang Chi

影評不嬲On9
負評最大原因係佢地淨係睇頭6集,我見其中一個明顯連果6集都未睇完

頭六集真係想講粗口。。

有咁差咩?
利申:頭6集飛住睇

尤其係一口氣追果時

最主要係太廢,同埋主角真係勁on9既行為
完全俾唔到咩活武器既感覺你
話時話,colleen係game of thromes做咩角色
我咁多季都有追但唔覺得有個咁既靚女既
反而主角認到
話時話,colleen係game of thromes做咩角色
反而主角認到

第五季三隻沙蛇
睇完中意WARD多過DANNY 揮手區
睇完中意WARD多過DANNY 揮手區

反而主角認到

第五季三隻沙蛇

可能化左黑眼影搞到唔認得,重溫黎打j先
我記得佢地有幕係監獄度露波
Iron fist好ON9 好難頂

對比其他幾套 佢實在太低能喇
終於睇完

佢想隊自己老豆
脫離魔掌
先幫返danny 啫
lc值咁高?
https://www.inverse.com/article/29206-iron-fist-good-show-colleen-wing-jessica-henwick

Iron Fist is actually good from Colleen Wing's perspective
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞