美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
同s1比個人設好似唔同左,隱約記得佢s1好支持logan,但去到s2佢開始不滿logan,會久唔久頂撞佢,甚至當眾落佢面(同nan食飯果集)
唔知係咪想為s3鋪伏線
賤到爆
Queen Maieve又唔敢逆佢意
logan可能背後同佢傾好左d野
好奇logan點解咁信佢傾掂哂數咁
不過greg如果爆出黎 自己都上埋身
睇佢越黎越埋堆,好醒成日強調哂自己係自己人咁
如果佢會做到d野救到公司就好笑即刻入主升lv
相反tom成日比logan放棄用佢黎孭鑊

以為得我覺得佢今季靚仔左
著衫高檔咗,著啲大褸 對腳又長
覺得boar on the floor佢戴橙色帽仔個look好cute
btw覺得另一個S2覺得正咗嘅人係shiv
剪完個新頭好襯佢 同埋今季著衫style幾靚
好多女強人look 又瘋狂著樽領衫
睇佢好似已經背後盤算緊d野反logan咁
今季佢好唔妥logan
如果之後講今季爆出黎d麻煩係佢搞出黎我都唔意外

睇完 stranger things 3
唉屌
s2e1 when lexi was 5 years old
s2e2 when fez was 6 years old
佢S4都唔錯啊
S3就最正
唔夠打有撚計咩
成隊seven 6v1都死
可能無死到呢

logan以前成個土皇帝咁,要風得風要雨得雨,上集仲好抵死話take the fucking money同埋最尾乾杯果度話money wins 依家折墮到人地眼尾都唔睄下你,即刻唔同你賣,直接收佢皮睇佢風光得幾耐

logan S2成季啲危機都未停過心諗你班仆街比我抖下得唔得
又proxy war又收購又醜聞 下集到waiter單野
個nan幾有原則+固執 雖然自己間公司其實都蝕緊 等錢洗終於有人恰到logan
rhea可唔可以入埋waystar做橫掂比人炒左 又同logan同聲同氣咁

咁搞法落去 唔好話揀邊個做ceo
S2 finale間公司會唔會執柒
nan勁霸氣頭也不回轉身就走,logan點講佢都冇理直接走人
一開始以為rhea同nan係基友唔知點解我會咁諗

應該唔會執粒嘅,最多賣左啲股分自保,冇左控制權 如果唔係s3可以講咩

炒Rhea果下勁霸氣睇穿佢之餘仲要即刻炒埋
i know that feel 佢地望落真係幾似一pair
好期待黎緊有咩發展實有大獲野

睇穿佢淨係想拿拿臨賣左間公司,分到錢拍拍蘿柚走人

可能之後講Greg攞住郵輪醜聞上位食埋logan間公司

Btw greg剪左頭髮順眼左精靈左仲覺得佢靚仔左

覺得boar on the floor佢戴橙色帽仔個look好cute

係喎下下都同rhea傾而唔係搵nan傾
留名等睇Greg同老母救logan 全家

Tom真係好慘,係logan女婿都比佢當condom咁用完即棄有屎一定係佢食先

J死人
如果shiv 瘦返啲會更好睇
Deep救海豚嗰度笑到仆街
老母出黎救全家
等睇老母又講金句

想睇佢同logan正面交鋒

講開諗起marcia怪怪地呢幾集睇佢對答好似有陰謀
同s1比個人設好似唔同左,隱約記得佢s1好支持logan,但去到s2佢開始不滿logan,會久唔久頂撞佢,甚至當眾落佢面(同nan食飯果集)
唔知係咪想為s3鋪伏線
睇佢好似已經背後盤算緊d野反logan咁
今季佢好唔妥logan
如果之後講今季爆出黎d麻煩係佢搞出黎我都唔意外

之前有人話佢個角色係影射鄧文迪嘅,想知佢有幾把炮
今日&聽日又有得J jodie
之前傾ke班人去哂邊

終於相遇
jodie meeting jessica barden from TEOTFW
望一望佢ig
屌原來佢都有睇succession
https://www.instagram.com/p/B2fejwrnEF9/
S2終於有最終兵器lexi & fez episode出動

logan以前成個土皇帝咁,要風得風要雨得雨,上集仲好抵死話take the fucking money同埋最尾乾杯果度話money wins 依家折墮到人地眼尾都唔睄下你,即刻唔同你賣,直接收佢皮睇佢風光得幾耐

logan S2成季啲危機都未停過心諗你班仆街比我抖下得唔得
又proxy war又收購又醜聞 下集到waiter單野
個nan幾有原則+固執 雖然自己間公司其實都蝕緊 等錢洗終於有人恰到logan
rhea可唔可以入埋waystar做橫掂比人炒左 又同logan同聲同氣咁

咁搞法落去 唔好話揀邊個做ceo
S2 finale間公司會唔會執柒
nan勁霸氣頭也不回轉身就走,logan點講佢都冇理直接走人
一開始以為rhea同nan係基友唔知點解我會咁諗

應該唔會執粒嘅,最多賣左啲股分自保,冇左控制權 如果唔係s3可以講咩

炒Rhea果下勁霸氣睇穿佢之餘仲要即刻炒埋
i know that feel 佢地望落真係幾似一pair
好期待黎緊有咩發展實有大獲野

睇穿佢淨係想拿拿臨賣左間公司,分到錢拍拍蘿柚走人

可能之後講Greg攞住郵輪醜聞上位食埋logan間公司

Btw greg剪左頭髮順眼左精靈左仲覺得佢靚仔左

係喎下下都同rhea傾而唔係搵nan傾
留名等睇Greg同老母救logan 全家

Tom真係好慘,係logan女婿都比佢當condom咁用完即棄有屎一定係佢食先

J死人

logan rhea兩個成日扯扯貓尾
不過睇發展呢季似似地步向緊bad end覺得logan會fail會輸
上次nan食飯事前話要擺佢上枱比人屌
佢即刻縮話不如搵cyd代替佢比人屌, 但下一秒就比logan ban笑死

估唔到睇睇下會覺得佢幾正巨人

shiv真心肥美咗
但仲係覺得佢幾正
同埋成日見到好多痴線佬J佢個屎忽
諗起之前shiv wedding果陣老母串佢係中東區負責人
佢同佢個仔好有可疑

Jodie
喺Tumblr見有post話佢兩個好似一對couple喺自己嘅engagement party
兩個套衫都幾好睇
希望Jodie攞到女主
覺得新一季劇本好大機會仲衰過第二季,又轉人寫
召喚成功i think about you all the time

每次佢地一齊promo都有呢個feel
記得之前S2首影佢地企喺poster前面影相
班記者叫佢地擺返poster個pose
佢地即刻尷尬話唔啦 啲人話個反應勁似d新婚唔肯鏡頭前咀咁笑死

點解佢地次次都要一黑一白上次golden globe套衫好正
期待聽日又有得睇班人著咩
jodie好似輸硬分分鐘emilia clarke有佢都冇eve大熱
最應該攞明明係佢成日都係最抵拎果個輸

有冇睇早兩日jodie個interview佢有講黎緊S3講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞