美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
好 我會開黎睇
Thanks Ching
而家追果d好似全部星期一出, watchmen, his dark materials, rick & morty
我有時會係度諗 d美國人平時weekdays係咪冇劇睇
呢度好似零討論HDM
暫時最鐘意睇ruth wilson/mrs coulter睇完ep2走去劇透埋自己
我都唔小心劇透左自己少少,諗緊去唔去睇左本書去算

頭兩集還好,希望下集lin manuel miranda出黎會好睇d
呢度好似零討論HDM
暫時最鐘意睇ruth wilson/mrs coulter睇完ep2走去劇透埋自己

頭兩集還好,希望下集lin manuel miranda出黎會好睇d

見今集突發講啲身世野忍唔住去wiki睇下堅定流
跟手睇埋佢老母係邊個

暫時d劇情都幾大路
明明個世界觀好似幾正咁 啲budget又好似好勁
但睇完又暫時未算話好吸引
唔知中段開始係咪會再好睇啲
定係book 1本身都係悶悶地
利申冇睇過書
其實我都睇左兩集
都係都覺得好似好普通
連劇透自己嘅意欲都冇

但係Mrs Coulter奸得幾正
呢度好似零討論HDM

見今集突發講啲身世野忍唔住去wiki睇下堅定流
跟手睇埋佢老母係邊個

暫時d劇情都幾大路
明明個世界觀好似幾正咁 啲budget又好似好勁
但睇完又暫時未算話好吸引
唔知中段開始係咪會再好睇啲
定係book 1本身都係悶悶地
利申冇睇過書
其實我都睇左兩集
都係都覺得好似好普通
連劇透自己嘅意欲都冇

但係Mrs Coulter奸得幾正

不過都會追落去雖然未有太大驚喜但都會想睇下之後點
啲cg動物幾靚
今集條女隻蝴蝶daemon每日生活點過 好易死
暫時唯一有少少興趣劇透自己就係今集個身世

mrs coulter正呀 覺得佢幾吸引 同埋雖然奸但覺得隻馬騮同佢一齊幾cute
ruth wilson好戲
小學生互動

星期日the crown
又有劇可以期待下
我都留意到啲daemon好懸殊吓
有人係豹 有人係蝴蝶
唔知咩玩法
我有睇過書
確實真係好好睇
之後會解釋
覺得女主角果隻daemon平時cg好靚,一講野果陣有d怪,d口型唔對,好銀眼
See 同morning show都係第三集之後先開始好睇
睇過書覺得套劇拍成點?
係咪之後就會開始再好睇d?
定係book 2 / season 2先係戲肉?
個女仔係咪都係主要角色黎
見佢係black mirror hang the dj條女以為佢會多d戲份
佢果隻一時白一時黑
第一集黑色果陣直頭分唔到佢同roger果隻
我反而覺得把聲同隻daemon唔係好襯唔知點解
唔知係咪之後又有伏線位所以揀呢把聲

Clive Owen To Play Bill Clinton In ‘Impeachment: American Crime Story’ On FX

American Crime Story has elected Clive Owen to play Bill Clinton in its third installment, Impeachment.

This next iteration of the FX franchise will focus on the impeachment scandal that surrounded Clinton during his Presidency due to his affair with Monica Lewinsky (Booksmart‘s Beanie Feldstein). Hillary Clinton has not yet been cast in the project, adapted by writer Sarah Burgess from the Jeffrey Toobin 1999 book, A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President.

The limited series previously announced Sarah Paulson would play Linda Tripp and Annaleigh Ashford would portray Paula Jones.

Impeachment is scheduled to debut on Sept. 27, 2020.
我都覺用男仔聲有啲怪怪地
同埋點解有啲daemon識講野
但其他唔識
係咪又有得解
應該得自己主人先聽到?好似淨係聽過主角果隻同roger果隻同主人講野
我覺得拍得ok,書都係第一本中後開始好睇
淨係睇左第一集唔知講緊邊個
我都睇緊第一本 前面真係幾悶 希望挨到
都想有人討論劇
睇怕係x教授果隻都係咁
但馬騮同主人獨處果陣都唔講野
咁等你睇埋ep2先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞