美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
佢地三個好慘 連個老母都係咁
Logan專登玩9 Kendall
Kendall想搵老母講吓心事都俾人潑冷水
第二朝一早就走左 真係wfc個仔有咩想講

Rhea唔知又打緊咩如意算盤
唔係俾人炒左之後貪Waystar呀嘛
Shiv俾Kendall果個溫馨提示
終於真正team up

仲有Roman對Kendall唱You’re gonna hear dad boning 果段戲勁好笑
唉唔好講唔…希望s3會好啲…
話時話最近有咩介紹,雖然我連handmaid都未睇完
Quiz: Which "Succession" Character Are You?
有睇快啲一齊玩
https://www.buzzfeed.com/jamiejirak1/quiz-succession-character-roy-family

啱啱玩完
我係Roman lol
C打睇好多劇
reddit見到kendall
好頹個look
睇完今集我依家明點解kendall咁樣喇
真係好撚慘 老豆老母都咁樣對佢

有對咁既老豆老母先會有呢班仔女
logan迫kendall一齊去 好仆街見佢有返d自信又踢返佢落去
成班仔女都好慘

最尾個進展好熱血siblings終於開始合作
但佢地仲以為老豆比人rhea擺佈 其實老豆先係黑幕
究竟rhea係logan隻棋定係rhea扮幫手玩返logan轉頭,會唔會同nan仲有關係
naomi係咪仲係同一黨會唔會想捉kendall痛腳
如果logan揀rhea做ceo就搞笑喇
同時間 tom又隨時仆大街 shiv完全唔得閒理佢

今集好多內心戲
呢啲先係正宗權力遊戲
佢地三個好慘 連個老母都係咁
Logan專登玩9 Kendall
Kendall想搵老母講吓心事都俾人潑冷水
第二朝一早就走左 真係wfc個仔有咩想講

Rhea唔知又打緊咩如意算盤
唔係俾人炒左之後貪Waystar呀嘛
Shiv俾Kendall果個溫馨提示
終於真正team up

仲有Roman對Kendall唱You’re gonna hear dad boning 果段戲勁好笑

btw老母嗌roman做ro-ro好正
logan帶埋kendall去 其實依家諗返都好似幾多原因
好似想教仔 吸完毒面對返個後果
又好似見佢同naomi一齊嬲嬲地又好似想隨時控制住佢
老母一feel到佢想講大獲野 即閃完全冇care過班仔女感受
想佢地返黎過x'mas都係藉口

繼gerri x roman後又一新cplogan x rhea
冇隔夜仇所以一路都覺得如果佢地合作 戰鬥力唔差好期待
一路睇一路笑 kendall淆到
家姐彈開果下 成件事好有家姐feel
平行時空 Fleabag Claire Priest
phoebe今日個look好靚
佢瘦番咁多
預左自己上到台

佢今朝一起身:
今年最開心嘅消息
話說Phoebe真係好中意著依種deep V

曾經熟悉既user name
我覺得fleabag S2E1套suit都好襯佢
好耐無上水最近少咗睇美劇
但為咗fleabag同ke我忍唔住啦

果陣ke finale問追悼會唔見你
因為我自己唔太中意ke s2後半所以冇追到po
輸finale最尾十幾分鐘
唉唔好講唔…希望s3會好啲…
話時話最近有咩介紹,雖然我連handmaid都未睇完

早兩日好似話S3一開始個方向係V以eve死咗move on緊
但之後會發現佢未死,再講V點應對

unbelievable & succession

i'm shiv fucking roy但個result有d野都講得中中地
i think you're a super-talented superstar, and i love you
Quiz: Which "Succession" Character Are You?
有睇快啲一齊玩
https://www.buzzfeed.com/jamiejirak1/quiz-succession-character-roy-family

啱啱玩完
C打睇好多劇

追好少姐

Arnold做高登探長

前無古人,後無來者
個獎
岩岩先見到
如果有心玩野
拎走佢個獎 迫佢拎呢個
成件事會係世界級經典到笑足幾年
best woman in business
El Camino: A Breaking Bad Movie | Official Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=1JLUn2DFW4w
好正 可能真係有人諗過帶埋舊野,但又好似Jodie咁唔信自己真係會拎到,連阿爸阿媽都唔帶埋黎

而家已經係世界級
聯署要求德國政府與中華民國(台灣)建立全面的外交關係

「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
後日有The Good Place s4
有冇人有睇開
套劇笑到我pk
其實睇睇吓今季Naomi x Rhea x Nan 會唔會就係S2版Sandy and Stewie
其實佢地係想反轉食番Waystar
Naomi同埋Kendall發展得咁快
又send哂dick pic咁...
真係計時炸陣黎

與此同事Rhea又冧Logan冧得好掂咁
上次Nan炒Rhea果段可能係做俾Logan睇 搏佢信任
Rhea一上位就fucked Shiv up
越睇越似有啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞