美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Criminal得63即刻唔想開
等人掃下地雷先
63仲要係Netflix
Criminal得63即刻唔想開
等人掃下地雷先
63仲要係Netflix

除非6字尾
得6字頭真係麻麻地開胃
禮拜一

因為cody fern好正

等緊呢套
nan勁霸氣頭也不回轉身就走,logan點講佢都冇理直接走人
一開始以為rhea同nan係基友唔知點解我會咁諗

應該唔會執粒嘅,最多賣左啲股分自保,冇左控制權 如果唔係s3可以講咩
想睇佢同logan正面交鋒
The Boys EP4.....
Homelander死全家!
故仔:some shit happened-> nate:I'd like to report a crime.
okla.....
我見到reddit討論話今季emma擔正,仲有billie lourd
搞到我又想睇睇咩料
人地邊有屋企人
你未睇最後一集?
屌係喎, 有個仔

老人痴呆
Popo綠好靚
The Crown Season 3 | Teaser Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=K_TE8yi58S8&feature=youtu.be

尾段我以為Logan又要心臟病發

首先已經俾篇野搞到一身蟻
跟住佢三條友係panel個表現
最後係個晚宴度俾人奚落完仲要冇埋個deal

下集Logan會點發癲
佢自己on9叫晒三個上台,正路比shiv 上就夠

好明顯roman 唔見得人,以為佢會成長下但睇左成季都唔覺

老老實實有班咁既仔女,賣左間公司佢算啦

睇左差不多兩季,真係無一個揀得落手
好多人話Shiv講得都差
但除左佢暗串公司/logan之外我覺得其實都ok
kendall本身講門面野應該都唔會太差
但屌 明明事前plan好哂,又突然轉立場同shiv兩個又鬥嘴
roman就不再說了

你漏左仲有greg 上緊位架佢
btw真心搵gerri算
原本我支持shiv ..但依家咁樣 .....
其實logan處理危機方式真係好支那
呢幾集講吞併人俾自主權完全係支那對香港嘅態度
俾人串到搞柒單deal其實幾心涼
接班真係俾邊個都死,本身就係爛攤子
邊個可以keep到唔支爆

扮唔知就唔關佢事睇logan個款可能有啲再勁既醜聞未爆出黎
好似第一次見佢咁折墮咁絕望平時都係個個就佢 想要咩有咩

繼續老土講句如果3個齊心合作下 唔狗咬狗爭上位其實可能捱得過
不過可惜
之前有人話 第1集果3隻raccoon塞死喺煙囪
係影射3個仔女爭住爬上去 之後一齊塞死大家

logan以前成個土皇帝咁,要風得風要雨得雨,上集仲好抵死話take the fucking money同埋最尾乾杯果度話money wins 依家折墮到人地眼尾都唔睄下你,即刻唔同你賣,直接收佢皮睇佢風光得幾耐

logan S2成季啲危機都未停過心諗你班仆街比我抖下得唔得
又proxy war又收購又醜聞 下集到waiter單野
個nan幾有原則+固執 雖然自己間公司其實都蝕緊 等錢洗終於有人恰到logan
rhea可唔可以入埋waystar做橫掂比人炒左 又同logan同聲同氣咁

咁搞法落去 唔好話揀邊個做ceo
S2 finale間公司會唔會執柒
nan勁霸氣頭也不回轉身就走,logan點講佢都冇理直接走人

應該唔會執粒嘅,最多賣左啲股分自保,冇左控制權 如果唔係s3可以講咩

炒Rhea果下勁霸氣睇穿佢之餘仲要即刻炒埋
i know that feel 佢地望落真係幾似一pair
好期待黎緊有咩發展實有大獲野
老母
https://www.youtube.com/watch?v=kQ6P26lG-nQ
老母出黎救全家
等睇老母又講金句

想睇佢同logan正面交鋒

講開諗起marcia怪怪地呢幾集睇佢對答好似有陰謀
結果睇完都仲係好多角色似路人
未睇實物
尋日路過store見到好多人
不過emma係係乖乖女 佢仲bitchy先好睇 好似scream queen

扮唔知就唔關佢事睇logan個款可能有啲再勁既醜聞未爆出黎
好似第一次見佢咁折墮咁絕望平時都係個個就佢 想要咩有咩

繼續老土講句如果3個齊心合作下 唔狗咬狗爭上位其實可能捱得過
不過可惜
之前有人話 第1集果3隻raccoon塞死喺煙囪
係影射3個仔女爭住爬上去 之後一齊塞死大家

logan以前成個土皇帝咁,要風得風要雨得雨,上集仲好抵死話take the fucking money同埋最尾乾杯果度話money wins 依家折墮到人地眼尾都唔睄下你,即刻唔同你賣,直接收佢皮睇佢風光得幾耐

logan S2成季啲危機都未停過心諗你班仆街比我抖下得唔得
又proxy war又收購又醜聞 下集到waiter單野
個nan幾有原則+固執 雖然自己間公司其實都蝕緊 等錢洗終於有人恰到logan
rhea可唔可以入埋waystar做橫掂比人炒左 又同logan同聲同氣咁

咁搞法落去 唔好話揀邊個做ceo
S2 finale間公司會唔會執柒

炒Rhea果下勁霸氣睇穿佢之餘仲要即刻炒埋
i know that feel 佢地望落真係幾似一pair
好期待黎緊有咩發展實有大獲野

睇穿佢淨係想拿拿臨賣左間公司,分到錢拍拍蘿柚走人

可能之後講Greg攞住郵輪醜聞上位食埋logan間公司

Btw greg剪左頭髮順眼左精靈左仲覺得佢靚仔左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞