美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
同意就算班角色份人仆街又好多缺點
但同時又好真太有火花好有娛樂性睇得好過癮
屌睇到the office 第8季開始唔對路
原來Micheal唔會回歸 唔怪得收視跌到咁
El Camino: A Breaking Bad Movie | "Go For Joe" Commercial | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=A18SnESIF5w
雖然對佢冇乜嘢但想知點解因為佢係啲工於心計嘅人?
呢套角色梗係成事不足夠柒先得人鍾意
點解無戲院上....
嘥左
Netflix電影應該冇戲院上?
覺得佢真心惡同奸唔講得笑果隻奸
其他人就算互相跣對方都係無傷大雅
但佢係最信唔過果個認真會謀佢地全家
雖然做柒事都正
但鐘意佢地賤得黎夠現實 同埋個個都好撚搞笑
不過認真果陣又會好緊張

They're my pieces of shit

Read more: https://www.springfieldspringfield.co.uk/view_episode_scripts.php?tv-show=succession-2018&episode=s02e03
好葡萄us有得上
知道拍果陣期待過香港有得上
好想喺戲院睇
終於禮拜一
得返3集
Succession見到個個瘋狂講緊今集某個scene
即刻上hbo go淨係skip去睇果part
睇完依家笑到流哂眼淚what the fuck
(冇對白版) L to the OG
https://twitter.com/bubbaprog/status/1178542672035958784

It's burning my eyes but I can't look away ...
已經loop咗幾次
有冇人有睇netflix套the boys
幾好睇但睇得好辛苦全劇hebrew定arabic
想睇 不過見到唔知咩語言真係
本身對以巴地區啲政治冇乜認知
當學下野
L to the OG
痴線,我覺得真係好恐怖。咁多集入面,呢段同tern haven shiv果段係最慘不忍睹。一路睇一路大叫唔好呀唔好呀
今集Succession真係笑到抽筋
比佢洗咗腦
killing eve好好睇 villanelle
Succession見到個個瘋狂講緊今集某個scene
即刻上hbo go淨係skip去睇果part
睇完依家笑到流哂眼淚what the fuck
L to the OG
痴線,我覺得真係好恐怖。咁多集入面,呢段同tern haven shiv果段係最慘不忍睹。一路睇一路大叫唔好呀唔好呀

柒到盡頭便是型
我覺得佢rap得幾好同埋d歌詞好撚正
佢咁認真咁投入 成件事好笑多過尷尬
同埋最精警係在場每個人啲反應 笑撚到仆街
logan gerri roman
屌喇星仲有最尾果下mic drop
succession今集好撚精彩
除左呢part之外好多位都
shiv終於醒目左反擊到同logan傾計果part好正
佢錄條片又係講得最好
roman今集好撚正又有柒事買錯波 又求婚
willa一開頭果度好撚尷尬conner都比佢玩到破產

marcia真係好恐怖個勢仲勁過logan
logan比marcia屌完又比ewan串到一棟都冇
greg今次一定揀logan
dude be the OG
A-N he playyyinnnnn’
playin’ like a pro
see

呢幾句好入腦
間唔中就會想哼出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞