美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
家姐彈開果下 成件事好有家姐feel
平行時空 Fleabag Claire Priest
phoebe今日個look好靚
佢瘦番咁多
預左自己上到台

佢今朝一起身:
今年最開心嘅消息
話說Phoebe真係好中意著依種deep V

曾經熟悉既user name
我覺得fleabag S2E1套suit都好襯佢
好耐無上水最近少咗睇美劇
但為咗fleabag同ke我忍唔住啦

果陣ke finale問追悼會唔見你
家姐彈開果下 成件事好有家姐feel
平行時空 Fleabag Claire Priest
phoebe今日個look好靚
佢瘦番咁多
預左自己上到台

佢今朝一起身:
今年最開心嘅消息
話說Phoebe真係好中意著依種deep V

曾經熟悉既user name
我覺得fleabag S2E1套suit都好襯佢
好耐無上水最近少咗睇美劇
但為咗fleabag同ke我忍唔住啦

果陣ke finale追悼會唔見你

佢地仲要問GRRM係邊
隔住個mon都想叫佢地收皮
too softtoo cute

The winner for best drama series is #GameofThrones

戇撚鳩諗住睇佢輸
writing directing都冇 都有得拎
屌唔撚係呀

食屎啦GoT

爛尾
best drama終身成就獎
成班演員+幕前幕後個個咁努力就係比 D & D 兩條仆街搞死晒
BTW Jodie

唔好話追開果班人失望
真心侮辱哂台前幕後睇返佢地上台攞獎條片都戥班cast尷尬
兩條冚家鏟上台講野都心虛到口窒窒
佢地仲要問GRRM係邊
隔住個mon都想叫佢地收皮

明明好地地可以光榮引退 依家變過街老鼠
grrm應該內心應該好想打柒佢地
reddit見到kendall
Game of thrones
好頹個look
因為我自己唔太中意ke s2後半所以冇追到po
C打killing Eve女主角攞獎
恭喜晒
反而GOT拎得咁少
Chernobyl都有獎攞
jodie comer 實至名歸

S1 就應該係佢攞

成套killing eve 因為佢升左一個層次

當然角色計算幫左佢好多

但都要佢做到

又靚又可愛又變態

仲要做到觀衆鍾意唔反感

其實好難

GOT 就算吧啦,我當佢第六季完左

睇完今集我依家明點解kendall咁樣喇
輸finale最尾十幾分鐘
真係好撚慘 老豆老母都咁樣對佢
已買popo綠
好靚仔
reddit見到kendall
好頹個look
睇完今集我依家明點解kendall咁樣喇
真係好撚慘 老豆老母都咁樣對佢

有對咁既老豆老母先會有呢班仔女
logan迫kendall一齊去 好仆街見佢有返d自信又踢返佢落去
成班仔女都好慘

最尾個進展好熱血siblings終於開始合作
但佢地仲以為老豆比人rhea擺佈 其實老豆先係黑幕
究竟rhea係logan隻棋定係rhea扮幫手玩返logan轉頭,會唔會同nan仲有關係
naomi係咪仲係同一黨會唔會想捉kendall痛腳
如果logan揀rhea做ceo就搞笑喇
同時間 tom又隨時仆大街 shiv完全唔得閒理佢

今集好多內心戲
呢啲先係正宗權力遊戲
原來屋企個cable tv可以睇到Fox
今晚9-11 Season 3
queen

“give me a kiss”
“give you a WHAAaAaAaT?”
“the award, give the award a kiss”
“OH”
https://twitter.com/villanxellez/status/1176272098748260352

笑死
The Politician全季review哂都係得68
睇完今集再見到呢個
即刻有d幻想呢個team up

GOT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞