美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Mac?
唔係
每套apple tv+都睇左一集
除左see鳩下鳩下咁其他都ok
起碼有Netflix 高質自家劇水準
平均水準
HBO>Amazon >=Apple TV+>=Netflix >Hulu
如果跟BBC 逢禮拜一就有得睇
早過HBO一日
又係整GOT intro果間studio整
His Dark Materials title sequence - BBC
https://www.youtube.com/watch?v=uRaT0QXAxCw

最尾呢度靚到

平均水準
HBO>Amazon >=Apple TV+>=Netflix >Hulu

以前覺得Hulu好過amazon
hulu都唔算太差 不過劇真係少d同冇咁多人理

睇左少少dickinson都好sheshe下之前又話apple d劇合家歡
https://youtu.be/nNdvNxBtWuo

條trailer型到
呢套劇真係好痴線期待
HBO GO要星期二先有

Coming Soon in 2020 (Promo) | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=bo9KA79BdP4

如果跟BBC 逢禮拜一就有得睇
早過HBO一日
HBO GO要星期二先有

分分鐘又冇中字
hbo go 無呢套睇?
J出血
HBO出年好揼本
勁多新劇
原本幾期待dickison,上星期五出咗冇耐之後喺Tumblr睇到啲post搞到我諗住遲啲先睇

睇人講話得開頭幾集係sheshe,跟住sue會識咗新男朋友,之後佢好似完全忘記咗Emily。啲人話知現實sue同emily最後唔會一齊,但都唔洗咁快講佢兩個各自有新歡。
覺得有啲bait人睇咁

星期六日睇咗atypical s3
cazzie
人人咁快已經出咗HDM中字
會唔會癲得滯

今日
watchmen神級episode
mr robot又話神級episode
HDM premiere
hbo asia冇呢套

J出血
HBO出年好揼本
勁多新劇

每次睇hbo呢d promo最期待係明明舊劇回歸果堆已經好期待
但新劇又好吸引
新劇最想睇the third dayrun
舊劇MBF
平均水準

以前覺得Hulu好過amazon
hulu都唔算太差 不過劇真係少d同冇咁多人理

睇左少少dickinson都好sheshe下之前又話apple d劇合家歡
原本幾期待dickison,上星期五出咗冇耐之後喺Tumblr睇到啲post搞到我諗住遲啲先睇

睇人講話得開頭幾集係sheshe,跟住sue會識咗新男朋友,之後佢好似完全忘記咗Emily。啲人話知現實sue同emily最後唔會一齊,但都唔洗咁快講佢兩個各自有新歡。
覺得有啲bait人睇咁

星期六日睇咗atypical s3
cazzie

唔係掛咁大整蠱
不過呢套半粒鐘一集都算易追
竟然係咁 好失望
不過都會睇 Tumblr見到d sheshe畫面好靚

Atypical飛住睇 都係為咗睇sheshe
呢套劇既感覺好溫馨,每個角色都好善良好耐冇睇呢類輕鬆小品
上面D圖太長唔quote啦
最期待RUN Phoebe
舊劇最想睇westworld S2我覺得都好好睇 想瘋狂睇Dolores 著緊身衫
上面D圖太長唔quote啦
最期待RUN Phoebe
舊劇最想睇westworld S2我覺得都好好睇 想瘋狂睇Dolores 著緊身衫

run
westworld翻唔翻到身就睇呢季
dolores現代look好J
RUN同MBF應該最期待!
Barry keep到上一季就應該好j
Westworld就觀望下先
最期待lovecraft country

Btw 今集watchmen真係應該要睇幾次明,d暗喻多到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞