美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
又有啲想重睇S1
我都諗住 依套好快睇完
watchman第2集最尾真係what the fuck
個騎馬佬燒死人果陣我心諗咩料玩咁大之後成班複雜人
啲劇情唔好咁痴線好唔好
又有啲想重睇S1
我都諗住 依套好快睇完

以前channel 4出果陣已經睇咗
加加埋埋好似已經睇過兩三次好鐘意呢套野
啲劇情唔好咁痴線好唔好

最尾成部車吊起加埋angela個wtf樣睇到笑左
clone果度都有d估到 佢地出場開始都似ai
同埋話係佢grandpa又係

btw唔知有冇人每次見佢地唱生日歌又係同一首歌都會諗起
GIVE IT TO ME HBO YOU COWARD
唱生日歌我淨係心諗:又唱?日日都過生日?
Grandpa果度我反而估到

呢集Black mirror最記得係啲人係game入面冇生殖器具女主角發現咗之後話冇得屙屎簡直攞佢條命 為咗屙屎一定要離開個game
啲劇情唔好咁痴線好唔好

最尾成部車吊起加埋angela個wtf樣睇到笑左
clone果度都有d估到 佢地出場開始都似ai
同埋話係佢grandpa又係

btw唔知有冇人每次見佢地唱生日歌又係同一首歌都會諗起
唱生日歌我淨係心諗:又唱?日日都過生日?
Grandpa果度我反而估到

呢集Black mirror最記得係啲人係game入面冇生殖器具女主角發現咗之後話冇得屙屎簡直攞佢條命 為咗屙屎一定要離開個game

佢其實都有機會係loop緊可能比dr m困住
stealing my pussy is a red fucking line
呢集好好笑對上一次覺得鐘意+有驚喜好似都算係呢季呢集
#HappyHallowen再加10分比個starbucks杯
好正
呢度有冇人會睇apple+
會開邊套試?
忍唔住笑左出黎
免費一年
會睇下morning show
純粹因為有Steve Carell
有無人睇jack Ryan
The morning show好睇
有冇人有睇Dickinson?
冇咗條女
諗住望下dickinson同morning show
dickinson最多好評
morning show話哂燒咁多錢都要望下咩料
準備睇
最高分又有sheshe
apple+用desktop chrome開睇唔到野
click完play都係黑畫面唔識郁
用firefox睇到但冇字幕試左幾十次唯一一次出到字幕
但字幕喺正中間
好彩唔洗錢 如果唔係中撚哂伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞