美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
樓主幾時返去mr robot post
Apple 四劇全部renew 有錢就是任性
掉左咁多錢落去,唔收得都要頂硬上啦。拍一季就收皮仲蝕
睇左Dickinson
其實都唔錯

Emily同Ben條故事線好慘
rick and morty day finally
樓主幾時返去mr robot post

太多野要睇追得慢睇得慢覺得自己out哂廢事出聲
少我一個唔少
但睇咗ep5喇好睇

唔可以一開台就cancel套劇
netflix想當年都係套套都續S2
今集watchmen好似解左d迷
但係兩套貴過hoc幾倍
兩套未知budget 但唔會少
睇完急不及待又要上reddit睇下班人分析先知今集發生咩事
apple咁疊水唔緊要大家有份買apple野都有份投資
不過一開頭得4套劇咁少
如果仲要cancel真係搵窿捐策略上都應該唔會咁快cancel住

hi 幾個月冇入黎
睇左teotfw s2
個plot還好 但係d鏡頭比唔上s1
s1靚到cls
Netflix頭三年都係一年出咁“少”
終於有啲聲氣
幾時上you s2
hi 幾個月冇入黎
睇左teotfw s2
個plot還好 但係d鏡頭比唔上s1
s1靚到cls

始終S1太經典
S2都拍得靚,係冇S1啲景同劇情咁豐富
但都覺得S2好睇睇完都眼閉 好完滿

唔可以一開台就cancel套劇
netflix想當年都係套套都續S2
但係兩套貴過hoc幾倍
兩套未知budget 但唔會少
apple咁疊水唔緊要大家有份買apple野都有份投資
不過一開頭得4套劇咁少
如果仲要cancel真係搵窿捐策略上都應該唔會咁快cancel住
Netflix頭三年都係一年出咁“少”

netflix當時少得黎但好睇有口碑
同埋其實冇乜印象佢一起步果陣個catalog係點多唔多其他台既劇
Hill houseNell
S2條女正呀
期待S2動力都係為咗睇佢
S1女主靚好多wo
有冇睇過haunting of hill house?
好好睇,netflix其中一套比較高質。中段果集long take 真係
好似會有第二季,不過講第二個故事
Hill houseNell
S2條女正呀
期待S2動力都係為咗睇佢
S1女主靚好多wo
有冇睇過haunting of hill house?
好好睇,netflix其中一套比較高質。中段果集long take 真係
好似會有第二季,不過講第二個故事

睇完好難唔鐘意佢第一次擔正就咁好戲又靚女

高質horror family dramaAHS對住呢套可以收皮先
雖然麻麻地鐘意個收尾
S2新故事 但見搵返幾個S1舊人返黎拍Nell做女主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞