美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
el camino幾點上
3pm
Uk netflix同hk netflix同時間?

我話係你信唔信
咪照計慢返7粒鐘囉
The Boys仲差最後兩集未睇
召喚凍檸水
我追到最新鳥 又好睇返 依家jesse條線最吸引
估唔到比baby billy執左袋錢
本身睇完ep7仲好鬼期待佢老婆john wick式救返兩父子
結果冇 好失望

........................................

Apple呢個deal又幾癲
Oscar Winner Alfonso Cuarón Inks Overall TV Deal With Apple
https://deadline.com/2019/10/alfonso-cuaron-apple-tv-overall-deal-1202757021/

Apple has finalized a multi-year overall deal with Alfonso Cuarón, the Oscar-winning Roma and Gravity filmmaker. Under the pact, which has been in the works for some time, Cuarón through his production company Esperanto Filmoj will develop TV projects exclusively for Apple TV+, the tech giant’s new streaming service that is prepping for its November 1 launch.

The Mexican filmmaker is coming off two individual Oscar wins for his Netflix film Roma, for Best Director and Best Cinematographer. The film also won Best Foreign Language film. He also won Best Director and Best Editor Oscars for Gravity. His credits include Children of Men, Y Tu Mamá También and Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.
結果佢老婆係拎槍追殺Jesse
不過其實Jesse要懺悔都算啦
使唔使叫哂佢啲friend全家一齊黎睇佢爆大鑊
佢似跣佢啲friend多啲

Baby Billy條線而家都唔差
下集劇情唔知會點處置佢同埋啲錢
有睇呀 不過delay左一兩集
succession ep8果個禮拜上hbo go
唔知點解新出啲劇冇哂中文字幕
我以為得我係咁 之後send email去屌now
第日有返中字
但依家又發現gemstone ep7又冇中字
痴撚線 我已經懶得再send email屌佢
Oh 我係睇英字 所以睇到最新喇
等你睇完再討論
召喚凍檸水
本身睇完ep7仲好鬼期待佢老婆john wick式救返兩父子
結果冇 好失望

開始鐘意佢老婆幾型 同埋都幾鐘意個大仔
集體妻離子散
baby billy份人其實都幾仆街
潮漲應該好快比人拉
有冇人有玩switch隻goose game
mix返gemstones隻洗腦歌落去勁襯
https://twitter.com/darianlo/status/1178514496828170241
其實由Baby Billy迫Aimee大肚都要開concert就知佢係仆街
不過幾鍾意佢條線終於同主線融合

Judy就慘啲 放棄左個老豆終於嘗識佢嘅機老公都俾佢迫走埋
最後得個吉
第日有返中字
等你睇完再討論
召喚凍檸水
結果冇 好失望

集體妻離子散
潮漲應該好快比人拉
其實由Baby Billy迫Aimee大肚都要開concert就知佢係仆街

Judy就慘啲 放棄左個老豆終於識佢嘅機
老公都俾佢迫走埋
最後得個吉
第日有返中字
等你睇完再討論
召喚凍檸水
結果冇 好失望

集體妻離子散
潮漲應該好快比人拉

老公都俾佢迫走埋
最後得個吉

咁多個仆街最憎係佢同埋佢老婆
但今集佢地開槍果度我都忍唔住replay睇左兩次笑咗

judy但佢對條仔都好衰
配眼鏡果幕啲對話好好笑
我仲以為個肥婆tb會係佢男朋友個老母所以拎飯黎比佢
開槍果度同第一定第二集Scotty丟佢個friend落山果幕有得揮
不過潮脹果個point仲on9

雖然Judy又係抵死嘅
但係輸俾個肥婆tb
俾著我都爆seed
第日有返中字
等你睇完再討論
召喚凍檸水
結果冇 好失望

集體妻離子散
潮漲應該好快比人拉

老公都俾佢迫走埋
最後得個吉

咁多個仆街最憎係佢同埋佢老婆
但今集佢地開槍果度我都忍唔住replay睇左兩次笑咗

judy但佢對條仔都好衰
配眼鏡果幕啲對話好好笑
我仲以為個肥婆tb會係佢男朋友個老母所以拎飯黎比佢
開槍果度同第一定第二集Scotty丟佢個friend落山果幕有得揮
不過潮脹果個point仲on9

雖然Judy又係抵死嘅
但係輸俾個肥婆tb
俾著我都爆seed

agger
同埋通常一睇劇見到人做犯法野 就會好介意佢地留低指模
佢地仲要周圍摸架車摸左咁耐
TB好似同佢冇路記得好似話自己有老婆
就係冇路都唔番佢身邊
情何以堪
I'm more edgy now

但老婆冇得go full john wick我覺得真係miss咗個機會

究竟邊個係blood sacrifice

好想即刻開黎睇就黎忍唔住
陣間lunch睇唔哂我都要開黎睇一陣先

但諗起已經係finale好撚sad
接受唔到要等一年
之後每個禮拜冇得睇班pieces of shit點算精神食糧呀

cls架,個尾

好想即刻開黎睇就黎忍唔住
陣間lunch睇唔哂我都要開黎睇一陣先
cls架,個尾

睇哂好撚好睇呀
頭先用電話偷偷地睇埋下半集
今晚再重睇
10/10 finale
好多笑位+緊張位
開頭willa
roman英雄式回歸 / shiv kendall變聲
shiv tom攤牌好正,tom食雞果度笑到仆街
成班人一齊討論犧牲邊個
果場又係好撚正好好笑

kendall & greg最強組合兩個冇得再輸既人
roman同shiv仲有弱點仲有care既人
原本shiv都可以好冷血 不過都係有個負累tom
conner自我犧牲
呢幕消失咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞