美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
得10幾秒
冇人討論succession ep09?今集好似暗示kendall會被人祭旗
佢拍哂8集
btw條女竟然變左短髮
每個禮拜都講呢句: 好精彩呀今集
睇完好緊張
好似kendall tom greg都有機
但唔知點解覺得黑馬可能係logan自己都唔出奇
如果係tom 就要shiv放棄老公

btw shiv今集好撚型威到盡拆彈救全家
Hearing果到Logan話呢d野全部都係我個仔負責,要問返佢,加埋最後同shiv講果到

Roman果到應該都會手尾長
果吓應該係俾人問到啞左
推個仔出去擋子彈
Tom比人審完身中多槍之後返入黎
跟住greg入返黎又發癲果度好撚好笑

雖然tom驚到喊
gerri is the bulletproof monk笑撚死me
Roman果到應該係下季既核彈,極權政府既資金

好波
Skyler點解唔去

冇人討論succession ep09?今集好似暗示kendall會被人祭旗
每個禮拜都講呢句: 好精彩呀今集
睇完好緊張
好似kendall tom greg都有機
但唔知點解覺得黑馬可能係logan自己都唔出奇
如果係tom 就要shiv放棄老公

btw shiv今集好撚型威到盡拆彈救全家
Hearing果到Logan話呢d野全部都係我個仔負責,要問返佢,加埋最後同shiv講果到

Roman果到應該都會手尾長

Tom都好大機會雖然幾明顯
kendall始終親生仔會唔會咁搞佢
如果咁樣犧牲佢之後咪好難翻身睇logan除左私底下恰佢都好少送佢去死
但佢黎緊科到水返黎應該會成個英雄咁繼shiv之後另一個救世主
不過可能引狼入室

S1 kendal S2 shiv
S3主角roman等睇下季roman gerri兩公婆登基
不過shiv今集太有說服力

好想睇finale plot twist佢殺老公起老豆尾注再成王
south park咁多年咩風浪未見過
好慘呀佢老公
今集俾人推去死喊哂咁款
下集就要有可能被祭旗
有冇人仲有睇Gemstones
呢兩集劇情發展得幾好睇
估佢唔到
Goliath S3

好想睇finale plot twist佢殺老公起老豆尾注再成王
好慘呀佢老公
今集俾人推去死喊哂咁款
下集就要有可能被祭旗

佢d對答真係柒到開花
不過入返房之後果幕個反應好慘演技好正

期待

如果真係搵佢孭鑊 我覺得shiv會draft份野話表面上同tom離婚
但實際佢地仲係一齊緊 果啲濕鳩野
有睇呀 不過delay左一兩集
succession ep8果個禮拜上hbo go
唔知點解新出啲劇冇哂中文字幕
我以為得我係咁 之後send email去屌now
第日有返中字
但依家又發現gemstone ep7又冇中字
痴撚線 我已經懶得再send email屌佢
睇今季個走勢,Tom應該係大熱 Greg好似仲收埋左份野
You can’t make a Tomlette without breaking some Greggs
黎緊除左WATCHMEN 仲有咩新劇要留意
Oh 我係睇英字 所以睇到最新喇
等你睇完再討論

好慘呀佢老公
今集俾人推去死喊哂咁款
下集就要有可能被祭旗

佢d對答真係柒到開花
不過入返房之後果幕個反應好慘演技好正

期待

如果真係搵佢孭鑊 我覺得shiv會draft份野話表面上同tom離婚
但實際佢地仲係一齊緊 果啲濕鳩野
睇今季個走勢,Tom應該係大熱 Greg好似仲收埋左份野

Kendall果邊都講到似層層好難捉摸呀
我都覺得tom最大路 (greg有幾張紙應該算係免死金牌)
如果又係kendall咁咪: 又係你呀陳生
次次finale都要佢仆街死好似有d重覆

有冇得開個盤好期待
第一屆succession祭品競猜遊戲
禮拜一開估 留低自己user name同祭品名稱
估中者可以得到 gerri(著過)睡衣一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞