美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
應該要試下繼續
S1頭兩集仲未算好吸引
但每集會越黎越好睇
之後去到ep5 ep6開始會好好睇,特別係ep6
打後一路去到S2完都係世界級
但如果睇完s1e6都冇感覺 可能套劇就未必啱自己
Succession 去到中段集集都好精彩
新片
呢條片開始有痴線feelozy應該會好怪雞
覺得由S1E5開始集集都好經典一講起每集主題即刻記得返果集講咩
Thanksgiving
vote of no con
family therapy
bachelor party
pre wedding
bear hug
etc .......................直至S2全季都係咁經典
who watches the watchmen
冇咗
thanks
Charles好似好重戲份咁

睇左兩季覺得悶悶地
第三季可能棄

https://www.youtube.com/watch?v=sxPGJwy9Yys
thanks
Charles好似好重戲份咁

睇左兩季覺得悶悶地
第三季可能棄

成套劇換哂人分分鐘可以當新劇睇
以前未開之前都驚可能會覺得悶但睇落又覺得幾高質
覺得netflix整體計最高質drama好似係the crown
(除左hoc同narcos頭兩季之外)
神劇support神劇
返緊屋企睇watchmen
HBO出品,必屬佳品
黎緊又HDM
HBO係咪要人地星期一二放工都拿拿臨返屋企先安樂
好似自從6月開始都係靠睇hbo吊命
雖然中途有睇過其他台
但感覺上淨係追佢咁一套完又一套
dc marvel post係咪特別易撞到陰濕小學雞
watchmen post隔一晚引多幾隻出黎
無端白事由開post開始普通comment都比佢mon住黎負皮攻擊
有隻仲小器到走過入黎 好撚可悲好無聊
幾條友mon實我好驚
遲咗一個禮拜睇埋gemstones finale
咁完滿都要開S2
咩位得罪佢地
我都前幾日先睇
個結局真係幾大團圓

原來Kelvin同Keefe真係有野
但佢自己feel唔到
dc marvel post係咪特別易撞到陰濕小學雞
watchmen post隔一晚引多幾隻出黎
無端白事由開post開始普通comment都比佢mon住黎負皮攻擊
有隻仲小器到走過入黎 好撚可悲好無聊
幾條友mon實我好驚
咩位得罪佢地

完全唔知咩事 好好笑
開post仲係第一頁已經見到有條友追住我負皮
果陣都冇理,完全冇講過特別野冇引戰 正常討論
不過尋晚又見到條友淨係mon住我黎負皮
咁見佢無緣無故keep住狙擊我循例即刻屌返佢一句先啦
一屌完就再多幾隻小學雞對號入座一齊mon喇
心諗做乜鳩
遲咗一個禮拜睇埋gemstones finale
咁完滿都要開S2
我都前幾日先睇
個結局真係幾大團圓

原來Kelvin同Keefe真係有野
但佢自己feel唔到

有啲BBQ味
邊個位有講佢地真係hehe? 完全睇唔透佢地係咪朋友以上定係best fd
judy同bj好嘔心

除左未氹返老婆之外都冇乜原因再拍S2
睇討論post見到有人話可能下季jesse同個仔喺果邊有危險
之後老婆去救佢地仲係期待緊老婆無雙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞