美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
講演技BCS完勝GOT
其實上年Maisel已經係贏咁多,仲要多個女配
張gif圖 jodie啲蠕動
啱啱先睇返佢攞獎條片同啲interview
啲鼻音原來咁勁係咪病咗
拎完獎快d返去訓
Jodie真係抵贏 一直覺得佢比sandra仲值得nominate同贏
got執尾彩
你話唔爛尾幾好呢
多年神劇

正常有心無力都唔會寫到咁差
兩條仆街有心hea寫先會咁爛
咁多年心機都可以放棄咪撚再拍劇喇兩個
Directing for a Drama Series

“Game of Thrones,” “The Iron Throne,” HBO (David Benioff, D.B. Weiss)
“Game of Thrones,” “The Last of the Starks,” HBO (David Nutter)
“Game of Thrones,” “The Long Night,” HBO (Miguel Sapochnik)
“The Handmaid’s Tale,” “Holly,” Hulu (Daina Reid)
“Killing Eve,” “Desperate Times,” BBC America (Lisa Bruhlmann)
“Ozark,” “Reparations,” Netflix (Jason Bateman) (WINNER)

點解
比我都寧願畀BatemanGoT

我寧願揀handmaidholly=生仔果集
果集拍得好睇
best drama終身成就獎
成班演員+幕前幕後個個咁努力就係比 D & D 兩條仆街搞死晒
BTW Jodie
好感動估唔到佢真係贏咗

Phoebe係遠方

Jodie每次講野都會即刻狗衝話自己有幾愛Phoebe / Phoebe幾有才華
Comedy Series
“Fleabag” (Amazon Prime) (WINNER)

真心好好睇

咁短咁少集數 都可以神到咁樣流傳後世呢套劇
收尾靚到
睇果陣真係喊到仆街
phoebe神帶比我地fleabag同ke

咁又係
所以女主一個唔覺意ke兩個分薄d票之後emilia clarke贏就真係
原本以為arya都會有機贏
難為佢對住個垃圾劇本都做得咁好
好多got演員都係咁
不過睇左咁多年最鐘意睇佢做cersei 好經典做得好好
好似對上一兩季都係好垃圾 但唔知S5定S6有一幕佢個女死左
之後cersei喺海邊sad到喊個樣 嘩d演技正到
全部女配都係GOT
但Brianne都贏唔到女配
覺得最悲哀係lena咁多年都拎唔到
根本早幾年一早應該要比佢拖到最尾一年毛都冇條

但雖然其實julia garner都值得拎+好戲
可能太多GoT人喺同一個cat入面cancel out左對方啲票
俾人執雞
Barry班男配睇怕都係咁嘅情況
Julia Garner Ozark入面啲口音又好j 又好笑
Maniac做Emma Stone細妹又唔同feel
嚟緊Amazon套 Modern Love 又有佢
大把前途

仲有the americans都有佢
家姐彈開果下 成件事好有家姐feel
平行時空 Fleabag Claire Priest
phoebe今日個look好靚
佢瘦番咁多
預左自己上到台

佢今朝一起身:
今年最開心嘅消息
話說Phoebe真係好中意著依種deep V

曾經熟悉既user name
我覺得fleabag S2E1套suit都好襯佢
喺Tumblr見到,啲人搵番呢張圖做parallel

3部曲

&
Jodie Comer told Sandra Oh that she loves her before going on stage to accept her #Emmy for #KillingEve
https://twitter.com/Variety/status/1175992497400451072

呢個emmys = the killing eve s2 finale we deserve
jodie同phoebe兩個一齊贏果種興奮真係
才華couple
BCS幾時先會有獎
男配又輸

佢地兩個次次輸得好唔抵
男配又比got真係火都黎埋
仲以為bob有男主 屌
講演技BCS完勝GOT

同意bcs其他又好過got咁多
kim bb幾時先有提名
KE 贏埋就係Phoebe 天下
如果ke贏左真心痴撚線pwb殿堂級
雖然依家已經好癲
想知之前有冇邊套comedy好似fleabag咁贏哂best comdey 女主 writing directing

見到succession best writing
仲諗住呢獲有機係best drama
覺得個勢幾似係 但好似臨門一腳比返got落台咁
其實上年Maisel已經係贏咁多,仲要多個女配

sorry柒咗冇留意
淨係有印象handmaid s1果屆都贏得好勁
好耐無上水最近少咗睇美劇
但為咗fleabag同ke我忍唔住啦
The winner for best drama series is #GameofThrones

戇撚鳩諗住睇佢輸
writing directing都冇 都有得拎
屌唔撚係呀

食屎啦GoT

爛尾
best drama終身成就獎
成班演員+幕前幕後個個咁努力就係比 D & D 兩條仆街搞死晒
BTW Jodie

唔好話追開果班人失望
真心侮辱哂台前幕後睇返佢地上台攞獎條片都戥班cast尷尬
兩條冚家鏟上台講野都心虛到口窒窒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞