美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
愈講愈想重睇
Jodie
家姐彈開果下 成件事好有家姐feel
平行時空 Fleabag Claire Priest
phoebe今日個look好靚
佢瘦番咁多
預左自己上到台

佢今朝一起身:
BCS幾時先會有獎
男配又輸

佢地兩個次次輸得好唔抵
男配又比got真係火都黎埋
仲以為bob有男主 屌
佢好似都大熱喎
覺得最悲哀係lena咁多年都拎唔到
根本早幾年一早應該要比佢拖到最尾一年毛都冇條

但雖然其實julia garner都值得拎+好戲
可能太多GoT人喺同一個cat入面cancel out左對方啲票
俾人執雞
Barry班男配睇怕都係咁嘅情況
bill hader 好波
orphan black 超勁,真係演到幾個唔同既人咁
搞到我之後睇D 有雙胞胎之類情節既劇都無乜心機
覺得好廢,完全無得比
唔知係咪後尾佢果part劇本寫得太差
Lena好似冇乜演技同發揮
淨係長時間西面
https://www.facebook.com/106880808192/posts/10156616412153193?sfns=mo

Facebook好多GOT打手
同reddit簡直係平行時空
垃圾got今年竟然都有獎
S6果屆應該要拎
Julia Garner Ozark入面啲口音又好j 又好笑
Maniac做Emma Stone細妹又唔同feel
嚟緊Amazon套 Modern Love 又有佢
大把前途
今年最開心嘅消息
話說Phoebe真係好中意著依種deep V

喺Tumblr見到,啲人搵番呢張圖做parallel
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!!!!
好開心呀!!!!!!!!!!
太感動啦!!!!!
我好興奮呀呀呀!

如果ke贏左真心痴撚線pwb殿堂級
雖然依家已經好癲
想知之前有冇邊套comedy好似fleabag咁贏哂best comdey 女主 writing directing

見到succession best writing
仲諗住呢獲有機係best drama
覺得個勢幾似係 但好似臨門一腳比返got落台咁
嘩原來佢同緊Martin McDonagh一齊
又幾有眼光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞