美劇集中討論區 (31) Succession S2 | BrBa Movie | Watchmen

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

之前張劇照冇james既

trailer營造到個feel好似話佢死咗
希望冇死可能係alyssa以為佢死咗
如果真係死咗 我不能接受
識貨睇succession
Hk hbo有bob咩
watchmen had quite bad review after first episode...
有呀
重溫先
係?
見好多都讚得好勁
HBO go仲未有watchman第2集中文字幕既?
太政治化喎
宜家每個星期一有watchmen睇
令我無咁討厭星期一
一講到種族就預左比人屌架啦
一個黑人女人打到個白人男人仆街
唔夠十集
之前succession果陣已經係咁啦 好撚仆街
on撚鳩比錢買都冇中字人地老翻人人出中字仲快過佢
以前見人話hbo go係垃圾都唔信
依家我信了
等個plan完就唔撚會再續
姐係有d集數會一直無中字!?
俾錢就係唔想睇老翻 想又快又方便咁睇
而家咁逼我睇老翻算點先
我個plan有排先完 生性啦hbo
少人睇果d可能真係會一路冇中字都冇人理
但watchmen多人睇應該會有人屌到佢fix返
succession果陣就係想最快睇激撚死竟然冇中字
我send email屌佢佢有覆我 之後過兩日有返中字

老老實實 其實人人譯得好過hbo/netflix啲中字好多
netflix d台語中字又係見到都唔想睇
我join左3個月個plan 差唔多完
一開twitter見到堆apple新劇review出爐
都幾多負評成堆劇炒哂車咁好壯觀
星期一冇hbo唔知點過
C打到底裝左幾多個收費電視?
唔洗錢應該都會睇吓
Apple TV套See有冇伏
見有呀Khal Drogo有些少興趣睇吓咩料
啱啱又check咗,仲係未有第2集中字
其實我好鍾意睇人人果d中英雙語字幕
但係要dl好煩,online睇又低清

我個plan係跟電話,成年幾2年
所以我呢排勁嘆慢板 Succession停咗係s2e1勁耐
Netflix d subtitles report完都係唔會改
譯d唔譯d
宜家每個星期一有watchmen睇
令我無咁討厭星期一
星期一冇hbo唔知點過

由6月開始比HBO打救星期一
如果禮拜1啲劇好睇 每個禮拜都會過得快D
之前succession果陣已經係咁啦 好撚仆街
on撚鳩比錢買都冇中字人地老翻人人出中字仲快過佢
以前見人話hbo go係垃圾都唔信
依家我信了
等個plan完就唔撚會再續
姐係有d集數會一直無中字!?
俾錢就係唔想睇老翻 想又快又方便咁睇
而家咁逼我睇老翻算點先
我個plan有排先完 生性啦hbo
少人睇果d可能真係會一路冇中字都冇人理
但watchmen多人睇應該會有人屌到佢fix返
succession果陣就係想最快睇激撚死竟然冇中字
我send email屌佢佢有覆我 之後過兩日有返中字

老老實實 其實人人譯得好過hbo/netflix啲中字好多
netflix d台語中字又係見到都唔想睇
我join左3個月個plan 差唔多完
C打到底裝左幾多個收費電視?

hbo & netflix only
一開twitter見到堆apple新劇review出爐
都幾多負評成堆劇炒哂車咁好壯觀
唔洗錢應該都會睇吓

但如果太普通/垃圾就算唔洗錢都
套morning show啲budget可以用黎reboot got都得宜家倒錢落海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞