PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
今年個速度較+1都好慢
60-70%
推前+西

岩岩又入一球+一球中柱

假射真傳都好用
正式版已經快過demo少少
我自己就覺得demo果陣既0 係我玩咁多年足球game以黎最真實最好既速度
正式版既0都係快左少少 -1又feel到慢過頭 冇中間點
杯賽反cup容易我知道個原因

因為所有杯賽如果去到後期都仲係和波
佢地會推到個進攻強度推到最高
有一場我打到好後期仲諗緊點解佢地可以迫到咁緊
之後睇一睇個5格
佢地推到紅色最高

之後好多空位打反擊
假射真傳好似冇咩人留意 呢個操作係今集賣點之一
仲有今年傳波好似好細力
d人成日等波到
試過幾次都做唔到
唔係禁交波制之後禁射波咩
但係禁完交波制嗰吓已經交咗出去
我對紐,因為去左柯尿,開波一分鐘就輸一球

未完半場已經三比一,全場六比一

根本杯賽電腦啲波爽好多,會攻下

聯賽根本成個上半場就死守
聯賽一開波對面已經藍色第推落1格
射波/斬波掣之後三角呀
打反擊好用,不過反擊走位仲係好柒
唔記得咩名
球員既awareness係有少少問題
同埋都算係pes傳統 當球員a傳波之後 個箭咀已經轉定b球員(接收者)
但就係個波傳出去離開左a球員而又未到b球員既途中 b球員個狀態係完全lock死
要禁r1+r2 super cancel先可以控制到b球員去郁 但又唔係次次work
所以點解我會話隻game唔係人有人郁 波有郁波 人同波係有條軌跡去連接
咁就解釋到點解傳波之後接收果個係企定定接 就係因為個系統入面波同人分唔開
fifa就明顯人同波係分離 傳波出去之後 箭咀一轉去接收者果下你已經可以自由控制到個球員
到你盲
假射真
先禁射波制再禁三角制直傳
文字fake
我發覺唔同隊個game speed好似唔同咁
頭先用曼聯好慢
用熱刺又好似快咗
但係明明兩場都係+1
定係係bug嚟
一般黎講 用廢隊玩遊戲速度係最慢
用勁隊就快d 之後再睇埋對手
有d隊縮後泊大巴唔會逼搶你
咁玩落應該唔會太快
如果強強對碰對面仲要係前場緊逼
你亦會好難慢慢控住黎玩 逼住跟佢一齊快
咁速度就應該就係最快
利申我覺得強對強冇咁好玩 要是但一方明顯差d先好玩
另外唔知點解普遍國家隊對國家隊係好玩過球會對球會
係咪姐係話曼聯係廢隊
打打下都係較翻0係最啱
但反擊成堆人衝上去
角球戰術衝前+尾柱真係大絕黎

飛歷斯都輕鬆頂
拿 數值上黎講呢 前面冇左a山同盧卡古之後跌左一大截
中後場拉勻都係普普通通 game入面真係唔算強
起碼廢過熱刺
攻擊74

歷代最廢
前場可以玩幼齒 chong/greenwood呢d
基本上全部後生
6x.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞