PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
L1 + X
my club 抽coin 全部垃圾
抽得一個黑波後衛其他銀波垃圾
今年不相伯仲 你黎呢到問實答你ml
吹犯規可唔可以吹得fair少少 我輕輕high到對面吹我foul 食黃牌都算 但對面鏟到我訓低 硬直晒 追唔番個波都可以一d事都冇 寫呢個logic既人究竟有冇睇過波
今年pes:

Demo好易就吹 掂一掂就吹 就算正面搶
球証好易出牌

正式版調低咗 無咁易吹 變相少咗好多罰球
正面搶波幾乎都唔會吹 但撞人/落腳踢中腳都係易吹
犯規時球証都係好易出牌
pes 一隊對打個時係好fifa 好多
D防守球員硬直都爆,玩到想棄game...
想問下myclub有冇得轉波衫
佢個判罰尺度已經好多集都執唔好
仲係好多先中波後整跌人既都吹
睇左replay 肯定中波先
就算現實都係難免中到波之後整跌埋個人 但現實好多時都唔會吹
淨係ml有得球員重生已經係一大特點

維度爾一場頂入3個角球老馬痴線6助攻
拎左個鬼佬112積分上榜首 發發
其實輕鬆玩嚟講my club好過fifa好多
ut太撚chur
日日mon住d價錢
想知你地online gameplay點樣利申等特價買
online/offline gameplay一樣姐

早買早享受 遲買平兩舊
online 成日抽中大陸仔 lag 到仆街
攻守有咩秘訣?
右菇
左推 右推 插花 之後再加速 爆
一言難盡 玩多D
十場輸9場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞