PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
應該係合金波 你都唔擔保佢抽會係中金波 中到都要睇岩唔岩用
所以球探砌得好都係值得既
Gp抽唔到精選嘛 拎黎bid下球探都唔錯
阿記4星 8萬 PSG 11萬
前場中得迪馬利亞
就算 課金抽 都唔貴 8蚊 一抽
8蚊 fifa 得 一包普金pack
係咪限抽3次
今晚返去抽包皮
玩慣pes既轉去fifa好易適應
我上集career mode用皇馬玩ultimate難度
一季和幾場輸幾場咁
問題真係唔夠難 我根本唔洗好專心玩 又唔洗點換人變陣
完全唔洗入gameplan較野就咁一場一場直接開波玩
一隊人打足全季都冇問題
買人返黎唔洗等佢融入 可以即刻黎料
如果輕鬆打下機其實fifa真係幾好
迪馬仲勁過美斯
PES Ai 協防仲係好弱,成日我主動去做前場逼場,係好需要另一個人(ai控制) 幫手擋住最近既傳球路線。對手一傳波,位置有時佢會企岩,但佢仲係企定定等個波漏走,冇出去欄住個波。
唔係每間球會都可以三次咩
FIFA真係易得滯,係得AI用逼搶嗰時稍為難搞啲,轉返PES玩咗幾日都唔係好慣,可能FIFA真係太簡單,FIFA成日同電腦鬥射,一場十幾腳,PES成場都起唔到幾次腳,比ai封死晒

fifa禁區外遠射都易好多,企個靚位R1射波就搞掂,pes大多數都比ai block到
仲有堆Pro club
同埋冇得撳個掣"寒"住,要就咁郁個球員封位又係比較難掌握,AI有波唔要,換極都換唔到佢呢啲問題一路都唔改善
老將應該有節扣,我隊米蘭既碧基亞同連拿30幾歲都賣唔到咩錢
上集仲可以呃到幾m返黎
setting同你一樣,但我想簽pogba同米林簽足成季都簽唔到,轉會費人工全部俾到最盡都唔得

電腦買我d人就永遠低過身價
自己d球員又全部set曬d on9價解約費
有新野抽?
係咪Psg milan inter球員pool? 100coins ?
唔係每逢星期四先update架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞