PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Ps4唔會有咁多野
Pc暫時未有人整呢d野
屌你俾電腦玩1 touch傳失,面對面傳失,防守轉錯人真係玩撚死
電腦前鋒玩漏波轉身,佢身一個轉撚錯人我就真係睇住人射

岩岩沙拿禁區外得住我中堅轉左個圈,助跑都冇就射死角
玩撚咩
轉人防守真係太慢
咁制之後半秒至一秒先有反應
兩個都可以用定只可以用一個?
佢直頭轉錯人,搞到轉返岩嗰陣已經遲晒

越亂越易錯,電腦又知你轉錯,喺禁區都可以施施然擺好軚先起腳
係咪未匯入賽事?
我用祖記玩ml
起手設定
轉會:高
簽入:簡單
預算:偏多
後尾教左簽入非常簡單,預算多
因為想試下可唔可以簽到人地隊既重心球員(我見往年PES係冇可能)
eg. de jong轉會費92m歐
人地向我既西瓜恩出價18m歐(市值35m)
基迪拉3m歐
會唔會係少到咁誇張
西瓜恩數值84
基迪拉數值82
係咪入左轉會名單?係既話一般都會好低價

你可以set咩高轉會費考慮果個,會貴過市值,但前題係球員要有名氣有能力先得
我其實唔玩myclub,個code可唔可以放出黎?
今年想fifa轉pes
老將低賤d掛
已轉
感覺良好 難玩左好多 d 人樣膠d , load patch 煩d
但真實d , 無得屈速; fifa 近幾年都無進步
玩完demo 果斷轉返pes 5年後返返嚟pes
唔建議溝埋用
速度都唔係話冇得屈 但要完全有空間同岩timing
我自己覺得手動傳球易過射門
有新野抽
成日我傳咗個波出去 對面條友on99咁衝埋我隻腳度 之後吹我犯規
今年唔係逢星期四出新嘢
認同。

我同朋友玩左好幾場,有好幾次三角傳波唔夠力,接波果條友就剩係識跟番條傳球路線走,唔識自己出黎迎波,明明出黎迎波係夠時間接完波再推上去。
還有有時人電腦做D斜少少既橫傳,企中間果個唔識行前一兩步去閘住個波。如果唔係用Super Cancel 去控制就拿唔到波。

今集D無球走位同防守意識仲係要改善,好多時球員唔係好識過黎幫波,

BTW,想問下今集點樣食身位? 我見電腦一傳到比中鋒,可以食贏我兩個後衛架
正式咪咪變返fifa 19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞