PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
已經勁過好多名宿,但我連佢乜水都唔知
有好多中場得6x

減15咪得50
里昂新星
好似係,算ok既,但冇罰球

防中Tousart好撚好用
有殺錯冇放過
我覺得中場都應該要80以內 除左d世界級中場同埋一d好進攻性可以一季入球雙位數既中場
如果唔係可以媲美前鋒仲點得了
另外d最top既前鋒好心就比盡d
去到95左右都唔過份啦 以前都係咁 c朗可以去到97,98
唔知點解依加咁孤寒 高既唔夠高 一班average既就8x
自從近幾年能力值最低下限係40之後 我發覺個差距就好細
其實仲有控球/盤扭/傳波果d都係
我覺得除左速度呢樣野係實實在在 後生既真係可以跑得好快
其他都應該做得差距大d 好多後生中場控球都8,90左右
如果全盛既小白/沙維係99 果班撚樣肯定冇8,90 連挽鞋都未夠班
防守意識同搶波又係成堆8x
係,以前中場防守去到80+已經係名宿級別,依家好多人膠下膠下都8x,仲要唔打pes根本唔識,咩肺積沙、Ralf,都冇撚聽過

依家啲數值根本亂黎
都係唔識斬
算數
你係keyboard?
咁應該難,唔用西,直接推前既效果都ok架
比守前柱頂走晒
所以點解我之前話會參考fifa既數值 點都好過PES
同埋佢要比低分係可以比到好低 唔會留手
https://sofifa.com/player/178088/juan-manuel-mata-garcia/20/159538/?attr=career
fifa既mata係咁 主要係防守/身體對抗/彈跳/頭鎚呢幾方面唔會比面
你係技術型進攻球員就比到好低
pes係差極都比6x你
速度又係 31歲既馬達係pes仲有差唔多80
felix又係咁上下玩野咩
fifa就直接比58 合理d
呢幾集我覺得係幾狠,華拉提射波得6x

但今集好似又好多人既數值上翻60+

作為曼迷我覺得馬達今時今日傳波邊會有82+,我覺得75-80啦,根本嚴重退化哂

指條友再斬呢
有冇patch係有歐聯?
唔明
一般patch都係入返個賽事logo同埋改返岩個賽事名
你想有埋開場音樂,介面,比分牌呢d?
之前玩過fifa 今年想轉入pes
想問下myclub如果要玩係偏向食水深定係要花時間肝爆?
my league單機玩你地又覺得點追呢個po叫巴打們屌得好厲害 好似同demo差好多
Myclub係唔洗點課金同唔洗花時間就好快成形
你只會擔心好快滿足好快玩厭
隻game出左一個星期 d人已經齊腳
唔洗課金都起碼半隊黑波勁人

My league你係咪想講master league
姐係career mode, 就個mode既設定黎講今集都ok既
轉會頻率可以較 減少電腦轉會
談判難度都可以較
起手budget可以較好少去挑戰 較正常就係跟貼現實 較好多就=無限金錢起手
D設定都好彈性 轉會買賣價都相對真實
其實同fifa既career mode差唔多 反而我上面提既設定就係fifa暫時冇既彈性
至於最重要既gameplay 我覺得係差過demo
但都玩得過既 因人而異 就咁講都冇用 要親自玩過先知
想問下依家有個整合球衣未?
邊個最好
myclub你地會唔會刷sim同埋想知你地會玩咩mode多 係咪master league?
第二頁有link
WEHK同cypes ps4同pc都有
刷sim應該唔少人會做 當係掛下機
呢到玩online同offline既人應該一半半
基本上online就myclub offline就ml 都冇咩其他mode玩
因為我見wehk好似冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞