PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
offline既話可以edit能力 online就冇得搞
係咪即係master league edit哂先開局
年齡有無得edit,陣間踢一年就退休
多謝你既解答呀巴打,我好多年無玩we了
簽佢返嚟年年幫佢續命
利申 簽左巴沙利好好用
年齡緊係有得edit
乜都可以比你edit到滿意為止
Edit完先開檔玩
其實老將重生咪幾好 有得爆升
有d三十歲唔老唔後生又冇得再升 擺係到等
咁試其他方法 我自己冇遇過error code
我都係Google d方法比你睇
send error code 去pes 問?
refund 左好似仲玩到單機版
乜原來有戴偉浚

支那仔
https://www.pes-patch.com/2019/09/pes-2020-martinelli-face-by-eslam-karem.html
命運巴
呢個如果DOWNLOAD完佢有個EDIT0000000咁搞

https://www.pes-patch.com/2019/08/pes-2020-joe-willock-face-by-nanilincol44.html
另外呢個我用你個方法都唔得
入GAME會搞到冇左個樣
今年係咪有歐國杯license? 有嘅話都想買
係咪ps4多人玩?
我對上一隻pes已經係2013
edit file放係C:\Users\user\Documents\KONAMI\eFootball PES 2020\一堆數字\save

Willock你首先唔好揀錯版本 佢3個版本你要解2020果個
解完個之後real入面有個數字file+英文字既file 兩個都要齊曬先有效 唔係淨係數字file

完全冇問題 總之real入面有咩就咩都copy曬

同埋下次你地down完個file就upload上去mega/mediafire呢d網比我
原link太多廣告禁到2046好撚煩
有歐國杯 但要下年先出dlc 同埋個mode可能整得好hea 又冇乜球場咁
online黎講 ps4算係多人玩同相對穩定d冇咁lag
應該話coins除左抽精選or買教練 用係其他地方都係浪費
除左精選 其他抽波活動都係唔抵抽 留返黎續約/做其他野好過
一星期更新一次掛 通常係維護完之後更新
如無記錯 係星期四
ML 有無話有咩球員好升,打算全部升新仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞