PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
速度有得較 不過較快左=/=d動作會連貫d
demo係冇旁述 同埋就算有旁述 pes都係做得好差
另外有一部分原因係受版權限制 冇真實界面/比分牌呢d始終都係會差好遠
扭波同控波我覺得fifa係容易d 今集pes個扭波改左右姑 做得麻麻
btw demo gameplay同正式版唔同 就算你覺得ok 正式版又可能有第二種感覺
Patch都無補返啲比分牌果啲野?印象中以前啲patch會整埋架
咁正式版係會好啲定差啲
今日去買ps4, 我見到店面果隻,係有送analog 膠套果張貼紙,但俾我果隻係冇,我仲問佢係咪有analog 膠套,店員仲話就係入面

返到屋企,當然就係冇,傷心中。。。
黑店
你玩pc版先會有patch入到比分牌同界面果d
正式版好d定差d係睇每個人既睇法
對我黎講有好左亦有差左既地方
我係prefer demo多d
同fifa一樣demo感覺唔錯 然後正式版就copy返上一代
好多年都係咁
最嬲唔係佢地做唔好隻game 而係demo果陣明明睇得到佢地可以係做得好
但正式版就因為某d原因(主要係迎合online玩家)而將隻game改頭換面咁出
佢地係可以做到但又唔敢去做 就係企得唔夠硬
有時行岩左條路 但又唔敢實踐落去
年年出demo都比online玩家投訴 不外乎係gameplay速度同動作唔夠快 唔能夠下下完美one touch pass等等
咁online玩家係佢地隻game賺錢既主因 飯米班主 自然就要聽下佢地講
最尾正式版出黎 玩online既人係會玩得爽d 玩offline追求真實既就食曬屎
所以由一開始轉fifa覺得整得好真
到pro club到依家淨係黎黎去去果一兩個套路打到無晒引 先想懷抱返winning既感動
都係問下姐, 已經買左, 想問下PC可唔可以同PS4連線?
唔同平台冇得連
如果玩online 都係fifa吧啦 人多
就算你覺得fifa既online唔好玩 pes既online都唔係d咩好野黎
有無辨法校到d 人射波準d ?
1.換視角 搵一個最合適自己最舒服既鏡頭角度去玩
2.提高足球意識 空位同順腳先射會好d 自己諗辦法創造空間先去射
3.如果話平時空位/單刀都會離奇咁射唔準 咁可能基本射門已經滿足唔到你
就去練進階射門或者手動射門 完全由你控制 不過唔知要練幾耐
次次左射右/右射左都係刷邊出
同埋單刀想笠龍好難
PES係為個master league咋fifa基本上都會交年費打pro club
Career mode太無新意 淨係識搞FUT呃人課金
放堆野入C:\Users\user\Documents\KONAMI\eFootball PES 2020\WEPES
之後入game去EDIT MODE匯入球隊同賽事 大概就係咁

亦可以試下WEHK果個pc版本 就咁放堆野入C:\Users\user\Documents\KONAMI\eFootball PES 2020\一堆數字\save
入到game即有 唔洗去edit mode匯入
幫推
pes係咪寶源
防守有無咩建議?我仲係用緊x,成日比人用背隻頂住,搶唔到波
唔記得行人係咩掣,R2?
有時粒波漏左 電腦會轉左控制遠d果個人
係粒波隔離果個就發緊夢唔去搶 激撚死
其實冇行人既制 r2都唔算係行人
你個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞