PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實隻game幾時先整到啲人係會搶點而唔係企定定睇住啲橫傳

如果企定定睇波叫禁區之狐,我老豆落場都得啦
不嬲都係一路屌一路玩
由Winning 4開始已經係咁
只係玩家不斷適應新既屈機方法
放棄呢隻垃圾啦,爛泥黎
都係咁玩
電腦要入你d招都係咁上下
會搶點嫁
電腦搶得勁d咁解
人對人應該會明顯d
搶條撚,下下企定定,個波係腳邊照唔理

再唔係就空門表演控波

屌點解可以差到咁仲好意思話自己改革

我啲人面對面都傳出界,電腦下下第一時間傳,仲要係50碼長傳砲彈咁飛過去右翼再第一時間40碼長傳俾左翼,屌你老母咁你就出足球小將啦仆街,pro你老母閪咩
你棄我咪棄囉
後場一野地波上前場中堅,一擺橫就射柱邊入
我就次次擺橫都俾人出腳截
同demo比起伏太大 劣評主要係來自失望姐
依加打機要搵到隻game既衰野好易 仲會不斷放大不停咁提
變左愈黎愈難欣賞佢好既地方 甚至已經唔會再去留意
都已經變到唔係打機 只係一路玩一路掘佢d衰野出黎屌
快感來自屌隻game垃圾 而唔係來自打機本身
其實撇除同demo比較 單論正式版都唔係話咁差
2019都有玩過 冇理由2020唔玩得過架
不過k社你以後唔好再出demo 唔好再話收集玩家意見
比人講幾講就成隻game改過再出咁 又唔知自己改得柒 毀左個demo
今集電腦根本痴線,你就算係cup,已經向佢反方向cup,一撳掣果下佢個人係飄過去你cup果個方向等住你,痴撚線呢啲叫咩足球呀?

然後電腦落後果陣啲攻防勁到仆街,對你打對攻係0%出錯仲要體能係唔扣

仲要龍門出迎個速度係99+,仲要係冇爆發力,第一步已經係top speed

有幾次係離門40碼單刀,個前鋒大步推一下,個龍門已經衝出黎產左個長傳俾40碼以外果隻翼

我就玩緊2020,電腦根本仲係2019咁,彈彈波+無敵砲彈長傳打落空位,今集加埋電腦禁區任何位置射近柱100%入波
真係要考慮走人
算啦 年年都講呢d 我都學你
拋返個波比你 你棄我咪棄囉
今集所謂改革,屌佢磋波改黎托春咩
一黎難用 但我都見人練得好用得好
二黎正式版冇乜機會比你慢慢睇準時間磋住個波再去諗過人
d ai都冇人性 落腳又準
demo果陣玩得舒服d
電腦d傳波同我嗰d真係好似兩隻唔同既game咁
電腦係2017-2019既傳射

我地係2020
岩岩竟然贏到巴塞1:0
不過我都未識好似電腦咁屈「得」身位
成日傳去個人喺中堅同防中中間
防中拍埋去俾佢得兩野就變0行動力之後就好危險

當然我用R1+口搶波同電腦自己控人埋黎搶我波係兩回事
你覺得你會學到電腦既得身位咩

擺明cheat黎

2015玩家都有得得身位,其實幾好玩

2015,2016算係近代比較好,2017-2019根本係垃圾中既渣滓
想問下依家pes係咪冇左歐聯?
其實用到,不過根本冇咁既反應時間去做咁多野
同2019有招截波係又截波又食晒身位
通常埋到去禁R2+X有時會出
電腦就成日做
踢完熱刺
傷兩件
有場對轟
俾對面迫到傻
成場得三下射門
偷雞入到一粒
之後臨尾後防又派膠俾人追和

D後防 一多人聚埋一齊就發癲 之後就輸
巳經因爲咁和左幾場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞