PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
pes 有無港超?
請問有冇經典人物patch?
我意思係online節奏快d 好多時係直接跳過左個中場
後場直接傳波去前鋒之後直傳one two或者分邊 再下一腳已經可以準備射門
個打法太快 你慢慢猜唔係唔得
不過個機制唔會獎勵你慢慢中後場猜波 你仲會係蝕底d
咁你想贏咪要局住同人快打快 逼你住你去鬥囉
上面有巴打講到用流暢隊型,昨晚試左,踢得真係幾順,感覺係真係易打得入去左。

我個SET法係開波同不控球時係433,控球時SET兩閘上R/LMF,放係中場區線最頂個格,DMC就墮後打CB(但比原本兩名CB前),前面中間個CF就移後SS,L/RWF就縮入中間CF。變左343。

我打超級球星,踢左5場都至少入到4球,未SET前係得0-1球5場失左1球,後面完全夠人守波。但呢個踢法對兩閘體能要求好高,下半場後段差不多見底。
wehk應該會整
係咪已經有埋經典
因為唔見佢有提過
我覺得閘啲體能真係去得太快 啲閘成日傷
Wehk冇包經典人
要係第二度搵經典patch
利申冇link
有冇試過比人高位壓逼,我都大約試左試,咁樣係自己後半場猜緊嗰啲閘已經上哂去
之前玩開2017

等更新埋轉會就開ML

大家會唔會改啲傳球同射門設定
其實左右閘本身都識跑上去
用流暢陣型再谷上去做中場好似有d無謂
乜仲未更新轉會?
唔係官方通常會更新一次夏季轉會咩?
我等埋先入patch🤔
玩完myclub 球星陣
再望返fifa ut 陣
一粒星都無
隻game一早出曬夏季轉會更新 不過要你禁落去更新落edit save到姐
玩過2017冇理由唔知咩係Liveupdate
冇伊巴但有阿祖,但阿祖得65體能建議自己加翻少少先
今集遠射仲易入過係禁區射
十年冇玩過winning
宜家防守係咪都係以前一樣㩒實X?
或者有冇咩技巧
因為發覺唔係好搶到波
好似自從14年轉左系統之後 淨係撳實x都係會仆街
禁實X=九成一生
禁實X+加速=死梗

防守仲有好多制需要㩒:
轉人:L1
封位:封大位/落低
遮線:遮傳球路線
落腳:連㩒X
飛剷:O
刻意犯規:連㩒㩒㩒㩒X
呼叫隊長搶波:口
控制防線造越位:連㩒十字左/右鍵
解圍:口
取消強制移動(對手傳直傳/長傳時,己方球員會強制按特定路線跑過去截球,有時明知不夠對手快就要取消,改為手動跑去防守,情願畀佢拎到波也不失位):R1+L1
控制進防等級:連㩒十字上/下鍵
更正:
九死一生
呼叫隊員搶波
佢喺邊到,點解搵唔到
仆街 未搵到經典patch 唔知佢喺邊lol
經典人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞