PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
要計電腦控制果方 你自己用實有分別架
今星期精選個哈利簡尼真係好癲 99進攻 99射門
我個91利雲度夫斯基都要坐板凳
單刀俾人產到傷12週

同埋所謂既身位就係你搶電腦既話你個人會彈開,電腦有保護膜咁,一對二都輕鬆轉身

但你得電腦身位佢就會從後踩你隻腳之後拎個波走
訓低之後起身要兩三秒,但電腦龍門兩三秒可以飛撲幾次

頭先個前鋒離門兩碼車身中楣,但波係白界停左就係佢腳邊,然後佢慢慢起身,成兩秒先起到身

根本冇真實足球既刺激感,隻game太多無謂既設定其實搞到隻game失衡哂

驚啲人打反擊屈速,就set到無球走位永遠進攻方一定輸防守方

但隻game唔知其實現實咁樣跑體能消耗得好快,根本唔會長,係應該從體能消耗同戰術落手而唔係夾硬屈你跑輸囉
年經
一個直線劏穿一樣可以邊路壓入中路同單刀
電腦好少有呢啲空位
想知你玩咩難度
佢唔係嫌難 佢往年都係咁屌隻GAME 不過自己已經場場4,5,6緊對面
純粹係屌AI唔公平
電腦:「仆你個街 已經作哂弊 都仲要輸你幾粒 呢D就叫唔公平」
輸贏其實對佢都唔重要 佢要贏又唔係贏唔到
我諗佢係覺得個過程冇癮 唔公平唔真實
其實依加玩足球game仲鍾意對電腦既人都唔係咁計較輸贏
要計較輸贏就去左玩online對戰
仲鍾意打ai既人都係想拎返d現實踢足球既感覺
online對戰大家只係鬥屈 用固定踢法 而且一定係脫離現實
總之目的都只係想贏
根本唔係慢慢踢波 係鬥跑鬥傳鬥射
打ai既理想就係可以自己慢慢踢自己想踢既足球
奈何ai既劇本/屈能力/削你能力等等 令到人想靜靜地踢自己想踢既足球 想ff下都唔得 咁咪燥底囉
較低一個難度 轉球員視覺 你會發現新世界
其實就係冇得自由發揮

對901基本上就兩翼鳩斬,對強隊就反擊

點改革都好,有呢啲制肘根本永遠翻唔到去十年前winning既光景,永遠只會係失敗者

fifa唔發力都還好,衰起上黎有第三間公司搶足球市場既話就肯定winning直接被淘汰

btw我都做翻次電腦數據
我個龍門幾抵用,好似5m解約費
W.Farinez

委內瑞拉21歲仔
有三張卡
幾時先肯吹罰呀球證dllm
電腦後面鏟冇事
玩家方向制食身位就吹
罰球唔關射果個同守果個既rating事 純粹係個罰球系統根本就係bug黎
某程度上我覺得仲易過踢12碼
唯一可以做就係射之前手動控制龍門唔好企死遠柱 企返中間d
睇情況再控多條友封一邊死角
請問巴打點樣可以叫隊友走位
L1+右姑
ML 真係好難簽人
高數值既基本上要比release clause先買到
有d想較 簽人易d
其實個12碼系統都係ON99
R1瞄位有時都唔係exactly射果個位 例如我拎到好盡瞄右下角/上角
有時射出黎都只係射向右邊既中間位
變左好多時就算我瞄角射出黎都唔係真係去到角位 個龍門撲岩方向都一定救到
Thx
budget有得較起手就幾億 然後談判難度都有得較 但我唔知實際係咩效果
你想真實d咁玩又得 你想接近你玩曬都得
好過上集budget少 d轉會費又假 又易買人 完全冇得選擇易d或者難d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞