PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
用ml個搜索球員 set 20以下 順rating高至低排 大把
ML 有無話有咩球員好升,打算全部升新仔
用ml個搜索球員 set 20歲以下 順rating高至低排 大把
幾時先更新下d樣
好多新仔仲係假樣
用曬d資源整果幾隊license同face scan
果幾隊以外既都冇乜整過新樣
fifa呢兩集一發力就scan到3,4百個樣
今集買PES 定 fifa好?
唔both😂
online就一定fifa offline先要考慮
但fifa online係課金屈機,PES 好似易d抽到勁人
就係因為太易玩 你好快玩厭
個飽和速度真係好快 出game一個星期已經差唔多成隊黑波
你見到周街都黑波 到你自己抽到黑波都唔覺有咩特別 冇滿足感
長遠諗下玩落去抽落去仲有咩意思
但fifa我試過有一年買左最貴個版,個個星期抽都冇一張黑金卡,人地就c朗屈機
咁fifa難抽d又唔一定係好d
其實兩邊都唔健康 fifa鬥課金 但pes太易抽中都唔係d咩好事黎
當打和啦
之後我覺得fifa起碼online人多 穩定d 又多d人討論
打錯,應該係冇一張勁既黑金卡,得d垃圾
課左幾多錢?
咪就咁買最貴個版本,900蚊
仲以為有課過
就咁買game唔返黎課 想有幾多野比到你啊
屌最貴個版買課左啦,佢個個星期都比野我抽都垃圾,仲想點呀,fifa問題係要課勁撚多錢先組到勁隊
想要daniel james真樣
咁佢踢曼聯 實會有dlc後補到真樣既
應該最快10月先會有dlc
第一年係ps4玩PES
想問下ml同一球成名點先有最新轉會?
我得線下比賽係有最新轉會
去設定果到 要禁套用即時更新 咁你個edit save先會有最新轉會
之後先好開ml同bal玩
奇怪 之前都撳過但唔得 宜家撳多次又得左
Btw thx bro
以家仲有無破解版果D下載? 好耐無玩PC版既WINNING
慳幾百蚊,跟住部機中晒毒,再用幾千蚊砌過部機,你係醒嘅

唔好嚇親人
不過呢個年代仲問人呢d野 邊有人想答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞