PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
見過對面C朗 利雲 美斯 肥馬
C朗成日入執雞波

利申:c朗用3隻diego costa換 自己中bale 雙翼齊飛
有無師兄用緊option file v2? 點解我開ML會見到pes united踢歐聯?有無人得整走佢?
係咪要等新patch再加新球隊取代佢?

利申: 新轉會pes
因為隻game入面唔夠隊 所以總會有d垃圾隊/不知名隊參加歐聯
Thx 命運巴 咁係咪無得解決?真實撚
PES 既隊友走位智障過FIFA好多
電腦封位同截波又快
防守太嚴密
完全打唔到組織 要靠反擊打直線
照計齊左德甲之後會有改善 德甲應該係replace pes united果個聯賽
我岩岩就係down左option file v2 跟住教學黎入 開ML見到歐聯有拜仁多仔 就係唯獨有埋pes united隊波
呢樣真 本身都隻眼開隻眼閉 走位差當係可以慢慢猜波
但係正式版ai仲要加強屈你 就真係唔服氣 還原返demo既ai咁就冇乜所謂
fifa走位好好多 但係就變到遊戲速度相對快 d組織太順利 變到有d太易玩
如果兩隻game有個中間點就好
咁真係唔夠隊 難免有1,2隊垃圾
就算現實都係年年有d西北歐既唔知咩隊架啦
你咪當pes united就係佢地囉
3粒同樣球員黑波可以換一粒隨機黑波
抽精選中3粒一樣既黑波都唔知係叫好彩定唔好彩
我覺得唔喺k 社做唔到人波分離
喺唔畀玩家用到
電腦ai 啲走位搶逼正追波常好多
我而家降難度玩算
不分化 不割蓆
如果係3粒中上以上嘅黑波 我唔會換
我會用1粒食咗另果2粒 應該唔少經驗
苦戰一場
唔關難度事 就算降到最低難度 你都係傳完波之後控唔到個球員提前郁
除非你禁r1+r2 super cancel去控
現實d傳波 除非空曬又好到位 如果唔係基本上球員都係要做d無球跑動去迎接個波
如果你玩fifa 你傳完個波出去 箭咀一轉去即將接球果個球員你已經可以控到佢去郁
咁呢D咪就係明顯人有人郁 波有波郁
首名出線都要對巴黎聖日耳門

又十六強止步
好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞