PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
generator果個係舊既方法 你應該都接觸過
但generator個問題係如果你要玩online就會玩唔到
因為generator會直接影響個dpfilelist
而且如果你熟左sider個方法 係方便過generator
好簡單 你開住sider.exe=mod生效 唔開=mod唔生效
同埋到時如果你要del某d人樣 你用sider個方法既話
只需要係返faces folder入面搵返對應球員id果個file del左佢就得
你用generator每次無論加mod定減mod都要generate一次 好麻煩
我琴晚skin 灑成季ML ,玩完都無GP
咁姐係冇左啦以往正常開檔禁下個menu 買賣下人已經即時有gp
咁佢成塊面變咗銀色係咪姐係佢個mod有bug
你邊到down 有冇網址睇睇
命運巴

上面堆野下次應該擺緊post頭
比個練習你做
https://www.mediafire.com/file/5poyt0bm7f01da0/International_Facepack_Vol_31_By_Jonathan_Facemaker.rar/file
down呢個 打開佢 入面已經寫明 SIDER VERSION
入到去最入 拉40323呢個file出黎放落自己個faces folder既real入面
之後開sider.exe再開game 去check下奧巴美揚個樣係唔係mod左
d廣告link煩到禁到2046都未開始down
我放棄了
你不如試下用我上面果個去練習睇下得唔得
Stadium 喺咪一樣咁入
aubameyang得
我試咗個多蒙特pack都得
但上面嗰個d folder同另外ok嗰d唔同
佢分咗兩個folder 一個數字一個係球員名
ok了
原來要連埋球員名個folder copy過去
感謝命運巴
係啊 總之佢有咩都copy曬入去
唔係 我遲d先教 你識左入樣先 之後一理通百理明
有冇人覺得ml人地買我d球員俾既錢少好多?
有冇例子
啲facepack 都幾難搵
我搵果啲都喺喺兩張圖
喺咪我搵錯咗
pes-patch果個網你要搵2019果D 2020暫時唔係好多
同埋2019基本上都用到落2020到
https://www.pes-patch.com/?s=Jonathan+Facemaker
另外呢條友都整左好多facepack 質素我覺得就有好有唔好 但產量多
佢亦都有係evo-web forum開post share自己既作品
其實evo-web forum係比較好 冇乜廣告link 不過要你開ac先睇到
話左個mode好快飽和收皮 周街都黑波鬥屈
pes 有無pro club?
有pc 朋友一齊玩
load patch 真係有d 麻煩

有少少想返去fifa 但fifa demo 同上年一q樣。。。。
街頭足球唔會玩啦
有得組隊1人控1隻球員果隻玩法 係控現實球員
唔係pro club 唔係自創人有得升能力果隻
只抽精選 其他活動多數都係呃人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞