PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
仲有果個james 都只係7x 但速度90以上
關鍵數值唔低 玩ml就有得玩
冇真樣

活仔有,但65體能
ML mode 可唔可以好似FIFA 咁較轉會budget 同人工budget 分配架?
Partner club 後面dlc實會補上
冇得即時將舊錢分配 但有個位比你將d收入揀分落人工定轉會到
同埋今集唔洗愁 一開檔已經可以比你揀起手budget
較最高可以起手轉會預算十億以上 人工預算就幾億
其實依家簡最多錢變相已經無限錢
曼聯啲新仔廢過psg班垃圾幾倍
所以多D選項永遠都係好事
你想終極FF咁玩又得 你想正正常常真實咁玩又得 你想挑戰揀最低玩都得
我玩熱諗住真實d較低
點知一個人都買唔起
如果較正常 大球會好似一般都係有1億以上起手
咁阿仙奴一定唔係大球會
得閒錄條片睇下
chok極都係比龍門收晒
我話好似姐
我緊係冇試曬咁多隊
咁阿記正常起手有幾多
9千萬
屌差唔多啦
完全正確,demo既隨機性真係令我覺得接近現實,但正式版玩一陣就完全變回遊戲。。。
玩咗咁多年都知佢鍾意改差隻game出,但今年佢將所有demo既優點當做錯誤改燃曬,真係好失望。。。。
下場,我基本上場場都屈入一球
Skip晒佢,咁玩嚟為乜?
玩得多fifa既花式, 覺得慢而又都好玩先最難得
玩fifa我一定要將遊戲速度較做慢
另外個slider都會將pass speed較低
Fifa d傳波成日冇啦啦識加速咁
我都唔明佢個ball physics 射門做得咁好 但傳波可以做得咁差
最近pes係fb開左個專頁收集feedback
聲稱每個comment都睇
我見依加頭幾個最多人like既comment都係叫佢還原返demo gameplay
希望佢會比人屌醒佢仲會出dlc更新gameplay
好多年無玩過足球game
想請問下防守有無咩心德/教學網?
以前X口就得,依家成日亂出腳咁
唔該哂
依加都係差唔多姐 禁x埋去撞撞下就搶到波
反而鏟波就高風險超低回報 唔好用
高階d就學下r1+r2 super cancel
預先控住個球員卡位封位 對於爭頂頭鎚特別有效

PC入返2019D樣冇問題
高美斯 鍾仔 綠木 養唔養得過
有愛但要用真係要有啲勇氣同回報先得
james速夠快可以用住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞