PES 2020 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁你幫佢地加邊後衛進攻 應該就會谷前d
不過都真實既 廢隊係死守求和 又唔夠料猜上前場
差唔多全部入哂,好似現實咁叫龍門出黎封位係完全冇用
邊到轉英文旁述
想問become a legend 有無同以前唔同
pes09 有bal 個時好有新鮮感
一開波一定較低一格,如果和到下半場有好多都會升翻一格,甚至兩格

猜多幾腳、轉下向會好少少

邊線近禁區既話撳x傳中好過o

用下角球、遠射搵食

我好多時遠射入,或者省中人刷角就入
三年無玩winning
通常patches 會唔會edit 埋legends既樣架??
基本上冇。call波依然係得一款 你跑前就直傳 跑後就到腳 冇得揀叫隊友點傳

你隊波仲成日自動打保守波 防守落一格 基本上每次反擊都冇人幫

加埋個鳩到喊嘅評分系統 當你打生打死lur到入波 明明一箭定江山但佢都係俾6分你 motm求其俾個中場就算 滿足感同代入感係零

較superstar玩到好燥
睇黎唔洗買
pes17都仲有玩但太易入到國家隊
又單調隊波戰術垃圾打後衛永遠ai前場入唔到波
玩左一場棄左
同以前一場無乜點變
最重要係無得好似fifa咁 skip
場場on99錦係度等60分鐘換你上場
個快進又只係得一格 較做5分鐘game play 做唔到3腳波就吹雞完場
一定要逼你做美斯救世主先囉到高分
歐聯對里爾

兩球禁區頂電腦想轉身就咁俾我搶左,冇身體接觸就咁行埋去就拎走個波嗰隻
吹鳩我然後入我兩球罰球

都算有良心,射嗰條友罰球有81
持球果陣咁癲
好癲
不過我記得以往幾集既流暢隊型都係垃圾冇用
如果進攻果陣傳失波會唔會返唔切後面
其實我都覺得流暢陣型呢樣野係有搞頭
但應該要好似呢位巴打咁控球既陣容整得極端d先會有效果
電腦d傳波跟上集
我d傳波就人前波後
佢反擊下下1-touch都準
我反擊1-touch解圍
反擊比直線禁一下
已經好好好好好細力
都可以交出界
反擊用三角輕輕俾後上嗰個
明明咁上,係要變上+前又大力等人截
變陣有無得自己郁d 人位
433 佢三個中場分得太開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞